reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Bo ogólnie ten lek jest na raka piersi, ale pomaga w owulacji i jest bardzo chwalony z tego co zdąrzyłam się zorientować w necie. Mam nadzieję,że i mnie pomoże

hejka dziewczyny! byłam wczoraj na wizycie . jechałam zeby pogadac o stymulacji co wam pisałam i nie chciałam robic iui w tym cyklu. Ale po badaniu wyszło, ze na lewym jaojonku jest juz pecherzyk 17mm i endo 9mm wiec szkoda stracic ten cykl. bo ze mna wszytsko oki, wszytskie wyniki sa super...i sie okazało, ze problem tkwi w zołnierzykach. bo tylko 35% sie nadawało do iui..wiec nawet jak bede miała wychodowanych 10jaj to i tak moze sie nie udac...tak wiec mezu zamiast salfaziunu ma teraz brac prenatal pro baby..no ale iui robimy. dostałam wczoraj zastrzyk diphereline , którym sama sobie zrobiłam o 20 :szok: ma on przyspieszyc wzrost i w ciagu 36 godz jajo ma peknac...wiec jutro o 9:45 mam IUI :tak::tak::tak: fajny sylwester co? potem ginka powiedziała, ze normalnie mam isc na bal i jeszcze najlepiej sobie wypic zeby nie myslec :-D

Asiiek super wiadomości!!!! powodzenia Ci życzę oby się udało!!!! Proszę napisz coś więcej o tym preparacie dla męża, mój też bieże salfazin ale nie wiem jeszcze czy on zadziałał.

Asiiek to superr wieści trzymam mocno kciuki :tak: U nas widzisz jest ten sam problem żołnieżyki M:sorry2: Mój bierze duuuzo witamin i róznych suplementów na poprawę nasienia, ale jeszcze nie wiem czy zadziałają bo dopiero przed IUI bedzie badanko żołnieżyków. Ale o tych witaminkach co piszesz nie słyszałam, muszę poczytać, kto wie może są skuteczne:tak: Mam nadzieję ze tym razem Wam się uda:-) daj znać po zabiegu co i jak:tak:

reklama
kochaniutkie koleżanki życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011 aby spełniły się Wasze marzenia a szczególnie te najskrytsze, dużo miłości od was dla waszych bliskich i od bliskich dla was oraz jak najszybszego doczekania się chwili trzymania w ramionach swego maleństwa:):)

POZDRAWIAM

Do góry