reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej Dziewczęta :-)
Jakoś tak czuję dziś tutaj pozytywną energię, strasznie mnie to cieszy i mam nadzieję, że to nie mylne wrażenie ;-)
Zdecydowanie czekamy na ciąże, w liczbie mnogiej poproszę :-)
Smerfeta, masz rację, ilość sprzecznych teorii jajowodowych powala. Ta o ciążach bez jajowodów wydaje się jak dla mnie ciut zbyt optymistyczna, ale niech będzie. A jeden na pewno wystarczy!!! Tak więc trzymam mocno kciuki&&&&&
Kasik, tak sobie myślę o tym plamieniu, które miałaś kilka dni temu. Może implantacyjne..? Trzymam kciuki za jutro&&&&
Genna, a wy kiedy do ivf podchodzicie? Raportuj tu też ładnie ;-)

A ja chciałam się z Wami podzielić moim szczęściem, odebrałam dziś wyniki testu podwójnego i wszystko ok :tak: Bardzo się cieszę, no musiałam Wam powiedzieć ;-)
Dla wzmocnienia efektów fluidków Pole i ja dorzucam, niech służą zgodnie z potrzebami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej laseczki:)
ale miałam kocioł dzisiaj w pracy!!!! Normalnie jakiś szał w ten upał!!!

Kasik trzymam kciki za Ciebie &&&&&&&& No zaciąż wkońcu!!!, bo za chwilę będziesz jak jakaś weteranka:-)

Smerfeta do dzieła!!!:tak:
Genna gratuluję!!!
Pole, Yoanna bądzcie tu z nami, nigdzie nie odchodzie...trzymajcie nas na duchu!!!!

Teraz to po prostu czas na masę ciąż...już bardzo dawno nie było tu takich wiadomości...za długo...

Miłego dnia dziewczęta

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja mam dzisiaj taki sajgon w pracy, że nie wiem jak się nazywam :confused: Może to i dobrze bo nie mam czasu myśleć o jutrzejszej becie ;-):-) Dzięki za kciukasy i fluidki, bardzo bym chciała, żeby pomogły ...

Asita możesz sobie podejrzeć mój wykres na enpr, dodałam Cię do użytkowników :-)

Ostatnia edycja:
Smerfeta, umknęło mi Twoje wcześniejsze pytanie... tak, jestem na L4. Pracuję jeszcze w domu, na telefonie i mailu, ale już coraz mniej. Do biura wpadam rzadko, kiedy to okazuje się wygodniejsze, albo jak chcę np. pogadać czy pochwalić się zdjęciami Dziecka ;-) Myślałam, żeby wrócić na chwilę teraz jak już jest 2. trymestr i ciążą jest bezpieczniejsza, ale uznaliśmy, że nie ma sensu. Nie mogę być pewna czy to będzie na trzy miesiące czy miesiąc i nie chcę też w firmie mieszać w zaplanowanych już jakoś na czas mojej nieobecności wynagrodzeniach. I jest dobrze :-) Tylko sposób realizacji wypłat przez ZUS trochę mnie wkurza, ale to już zupełnie inna historia...

Genna ja wiem, ze Ty juz nie na iui, ale ja tez nie...więc czuj sie w obowiązku na bieżąco informować jak u Ciebie...ja czekam:)

A dla wszystkich trzy rodzaje fluidow
na naturalsa <<<<<<<<<<
na iui >>>>>>>>>>>>
i na inv ~~~~~~~~~~~~
Pole kochana, oczywiście ze będę dawać znać co u mnie, narazie jestem na antykoach ktore, jak to określił moj stary, " tyrają mi głowę" huśtawka nastrojów w pełnej krasie:) w piątek jadę do kliniki i dowiem sie cos więcej co dalej:) więc dam znać:)
a fluidki baaaaaardzo mi sie podobają, prawie wszystkie z wątku zaciążone po IUI juz wypluły więc trzeba dorzucić świeżego towaru zaciążonego:)

Yoanna oczywiście że ładnie będę raportowala, pod koniec sierpnia powinnam zacząć stymulacje więc pewnie w połowie wrzesnia transfer jak dobrze wszystko sie potoczy:)
Genna, właśnie o takie ładne raportowanie chodzi :) Jeszcze raz gratuluję, bardzo się cieszę, że jak na razie toczy się dobrze i trzymam mocno kciuki za ciąg dalszy &&&&&&&&&

reklama
Pole kochana, oczywiście ze będę dawać znać co u mnie, narazie jestem na antykoach ktore, jak to określił moj stary, " tyrają mi głowę" huśtawka nastrojów w pełnej krasie:) w piątek jadę do kliniki i dowiem sie cos więcej co dalej:) więc dam znać:)
a fluidki baaaaaardzo mi sie podobają, prawie wszystkie z wątku zaciążone po IUI juz wypluły więc trzeba dorzucić świeżego towaru zaciążonego:)
Bardzo grzeczna dziewczynka:rofl2:
Twoja karuzela juz sie kręci na całego, za chwile jak to po karuzeli będziesz miec zawroty głowy i wymioty, ale nie potrwa to dłużej niż 9 miesięcy;)
Mam nadzieje juz teraz na TYLKO dobre wieści od Ciebie i widze, ze to tuż tuż.
Baaaaardzo trzymam kciuki i czekam na wieści, bo jak nie to ja Cię znajdę;) Ale bedzie bolało:))))))

Do góry