reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Smerfeta odebrałam wszystkie zlecone wyniki swoje i m i wg mnie (poza powyższoną polaktyną) wszystko jest ok. W środę idę do doktorka to zobaczę co powie i dam znać.

Pyscek ;-)

Pole to zaszalałaś. Cieszę się, że udało Ci się znaleźć lekarza, który Cię przyjmie.

dobrej nocy dziewczynki

Pole, no naprawdę zaszalałaś. Dobrze się czujesz poz zmianie image'u?
MagdaM, ja dziś Twój tekst "kto rodzi ten decyduje" rzuciłam Mężowi. Nie był zachwycony ;-Dobrej nocki i samych pozytywnych myśli i wieści :-)

To doczytalam Was.
Kasik pijaczko jedna:rofl2: Ale Ty masz racje to wcale nie alkohol musiał byc;)
Jest taka anegdoty o przedwojennych aktorze, ktory na przyjęciu otarł jeden kącik ust i mówi- jedzenie wyborne!
Otarl drugi i mówi- trunki wyśmienite!
Potem otarł całe usta i mówi- towarzystwo do dupy!
Wiec nie wiadomo co Ci zzaszkodziło:szok:

Genna ja sie dostosuje do Twojego planu, nawet luteine potarta o brzuch przyniose jak nakazuje tradycja z Boćka:happy2:
I widzisz jak sie szybko wyjaśniło. Na szkielku długo delikwentowi nie pozwalają sie rozwijać i mamusi oddają;)

Dziewczyny z tymi włosami to najbardziej Moj M jest obrażony...bo to żadna nowa fryzura nie jest:( Ino mi z kitka uciekają...A On od lat przyzwyczajony, ze ja włosy bardzo długie miałam.
Ja Mu nawet zaproponowalam, ze sie ogole na lyso, zeby sie z Nim w tej chemii integrowac( więc wcale z tymi maszynkami nie odbieglyscie od prawdy), a On ze mam sobie od razu gilotyne na Allegro zamówić, bo po co sie rozdrabniac....Nie uszanował mojej miłości i poświęcenia...
Szczerze mówiąc to one mi tak wypadły, ze zostało z 30% z objętości, bardzo to żałośnie wyglądało:(

Nowej koleżance POWODZENIA!

Smerfeta imię podam jak płeć poznam;) Choc z dziewucha raczej nic sie juz nie zmieni Konstancja miała zawsze byc. Jeszcze tylko Anastazja od lat mi siedzi w głowie.
A swoją droga piekne imiona tu padły. Kalina zawsze mi sie podobało.
Irmina w moim typie tez bardzo.

A Golce śpiewają, ze na razie sciernisko a potem San Francisco...a to mi wróży piękna szope za niedługo:)))))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny! Usmialam sie jak dawno! Uwielbiam Wasze poczucie humoru! No - Pole łyse Pole! Ha ha ... I gilotyna jeszcze lepsza. Pole - masz cudownego męża, z moim by sie dogadal, jak ma taki żart. Mój rzadko coś mówi, ale jak juz powie, to anegdoty po znajomych chodzą:))

ja właśnie skończyłam papiery na dziś, a jest 23.50! Mam dość tego dnia. I jeszcze dwa mega zajęte dni i ... Witaj Grecjo! My uwielbiamy zwiedzać, więc sie nie mogę doczekać tych wszystkich starych rumowisk!

Fajnie, ze powiało optymizmem, jakoś nawet w niepowodzeniach na wesoło jest raźniej. Ja jak mam deprechę, to sie bardzo mecze, wiec za długo nie mogę i wyłaże z dołka jak najszybciej.

Od jutra zaczynam brać lutkę. Nie zaszkodzi. Ale jestem w niezłym stanie psychicznym, bo pomyślałam dobie dzisiaj, ze jak nawet sie nie uda, to pewnie którymś następnym razem. Moze dzidzius chce np. Być jesienny? Kto wie?

Ale ja już nie mogę się doczekać, kiedy odbiorę wszystkie badania i będziemy mogli przystąpić do pierwszej IUI. Ale coś mi mówi, że to dopiero październik będzie, bo długo na wyniki muszę czekać, a potem gin na urlopie. No trudno, czekamy już tyle, że jeszcze te 2 miesiące nas nie zbawią.

Piaska szybko zleci, nawet sie nie obejrzysz. A moze nawet przez pomyłkę naturalsik wyjdzie?, ja wczoraj zrobiłam kardiolipidowe przeciwciala i toczniowe. Tak mnie baba skłula ( no nie wiem jak sie to pisze:)) ze mam silniki na obu rękach.

Dziewczyny mam skierowanie do poradni genetycznej na kariotypy. Ale na NFZ kolejka za rok. A prywatnie bardzo drogo. Napiszcie mi, czy uważacie, ze to badanie coś daje? Bo jak wyjdzie jakiś niedobry wynik, to przecież i tak niewiele mogę z tym zrobić. Bo mam mieszane uczucia. Nie chciałabym sie niepotrzebnie stresowac, bo zbyt dużo ostatnio tych stresów. Dajcie znać co myślicie moje skarbnice wiedzy! :))

reklama
Agaawa napisz na priv w sprawie kariotypów do pełnej_nadziei. Niedawno dawała cynk Kwiatuszkowi gdzie szybko zrobić kariotypy na NFZ. Zazdraszczam Grecjii :tak: Fajnie odpoczniesz, zajmiesz myśli greckimi ruinami i wrócicie we trójkę ;-)

Pole, to czas pomyśleć o postawieniu chatencji ;-)

Lady to kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&&&& pewnie dostaniesz coś na PRL i może okaże się, że to Wasz jedyny problem :-) i tego życzę... i szybciutko zaciążysz

Magda, mnie też by szlak trafił przy takiej koleżance :baffled:

Wczoraj miałam taaaaaaką zgagę :zawstydzona/y::-( Przeszło po dwóch szklankach mleka bo wolę leczyć zgagę naturalnymi środkami + Reni bo najbardziej naturalny. Mam nadzieję, że dziś już będzie lepiej. Podjadam migdały, rano wypiłam napar z siemienia i wypiłam tylko 1/3 kubka kawy... eh ten mój grymaśny żołądek

Ostatnia edycja:
Do góry