reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam się:)

Zazdoszę Ci AGAWA urlopu....już dawno zapomniałam kiedy go miałam. Życzę samych przyjemności i obyście w trójkę wrócili!!!!!!!

Pole
Ty to potrafisz człowieka rozbawić!!! Nadawałabyś się na psychoterapeutkę !!!!!!!:tak:

Z tą moja kontuzją to podobno może być samoistne zapalenie albo genetycznie (moja mamcia ma problemy ze stawami). Z moim M mam delikatnie mówiąc ubaw:-D, niektóre rzeczy robi sam po raz pierwszy....ale muszę go pilnować co by sobie palców nie poucinał!!!!:-D

Życzę Wam udanego dnia:)

Ostatnia edycja:
reklama
nati a ty jak się czujesz? Bo jesteś następna w kolejce :-)

AGAAWA JA TEŻ ZAZDROSZCZĘ GRECJI, TYM BARDZIEJ ŻE W ŚRODKU URLOPU WYPADA MI IMPREZA W MIEŚCIE NA KTÓREJ BĘDZIE NASZA FIRMA I JA.

Ostatnia edycja:
Ladybea współczuję, a nie możesz się jakoś wykręcić z tej imprezy i spokojnie wypoczywać na urlopie??

U mnie oprócz wrażliwości piersi i ładnej tempki ( 37,1) to też żadnych objawów:((( Mam testować 17-go a to przecież sobota, więc albo zrobie test albo poczekam do poniedziałku. Ale najlepsze jest to, że pierwszy dzień oczekiwania na @ mam na 15-go, (iui miałam robione 16dc) więc sama nie wiem co będzie pierwsze:(((

Asita ostatnio też tak miałam 28dc dostałam plamień a tempka nie spadała, piersi o rozmiar większe, i dupa wyszła...3dni plamień i okres najgorszy w moim życiu!!!! Chociaż teraz wogóle nie czuję się na @ i nie nastawiam się jakoś że coś będzie...sama już nic nie wiem.

reklama
Czytałam dzis na bocianie taki wątek , gdzie dziewczyny po udanych IUI pisały , za którym razem im sie udało .Fajnie, bo zebralo sie tego ze 130 stron. Daje to nadzieję :-)

Do góry