reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Monika1984 – jesteś moją imienniczką :-) Przeczytałam Twoją historię, wiem jak bardzo jest Ci ciężko, ponieważ sama się już długo staram. Wierzę, że to forum będzie dla Ciebie wsparciem. Jeśli chcesz możemy podpowiedzieć Ci sporo badań, które możesz zrobić bez skierowania, prywatnie, chociaż wygląda na to, że masz już diagnozę. Ale nie przekreśla to Twoich szans na upragnione macierzyństwo, tym bardziej, że jesteś jeszcze młoda. :-)
Będziemy Cię wspierać. :-)

stworek82 – gratulacje i spokojnej ciąży :-)

madzia i piotr- to chyba jeszcze wcześnie, poczekaj jeszcze z kilka dni i powtórz.

Madzia i Piotr zdecydowanie za wcześnie na test, niepotrzebnie się zestresowałaś, zrób betę 13-14 dni po IUI, testy czasami nawet nie wykrywają po 14 dniach więc nie trać nadziei. Trzymam kciuki :tak:

No i mamy październik. Dziewczynki zróbcie listę bo po urlopie nie mogę dojść kto i kiedy miał IUI i kiedy testuje i za kogo trzymać kciuki.

WITAM SIĘ DZIEWCZYNKI
MERLIN, ASITA MOCNE &&&&&&&&&&&&& ZA WAS :-)
KWIATUSZEK POWODZENIA :tak:
MADZIA I PIOTR MOŻE POWTÓRZ JESZCZE TEST JAK PISZĄ DZIEWCZYNY, A NAJLEPIEJ ZRÓB BETĘ.
STWOREK DAJESZ NADZIEJĘ :tak:
MONIKA, ALE SIĘ WZRUSZYŁAM CZYTAJĄC TWÓJ POST. U MNIE TEŻ MŁODSZE RODZEŃSTWO I OBYDWOJE SĄ DZIECIACI.
ALE NAM WSZYSTKIM TEŻ SIĘ UDA TYLKO MUSIMY ZNALEŹĆ WŁAŚCIWĄ DROGĘ DO UPRAGNIONEGO CELU. ;-)

Witam wszystkie dziewczyny te stare i te nowe;):):tak:
Muszę się Wam pochwalić że!!!!!:):) 14.10.2013 będę mieć kwalifikacje do in vitro:) dzisiaj byłam się zarejestrować i taka datę mi wyznaczyli. Podnioslo mnie no na duchu, mam nadzieje że uda mi się zakwalifikować;)

reklama
Cisza na forum czyżby wszystkie Panie zajęte :D
enni ja również trzymam kciuki
Magda M33 próbowałam ci odpisać ale cos naknociłam i jakoś bez ładu to wyszło narazie jeszcze nie wybrałam lekarza bo narazie tylko mój M był na wizytach we Wrocławiu w invimedzie robił badanie nasienia i był u androloga ale wrócił jakiś zdołowany jak jego kuracja nie pomoże to myślę o dr Jaroszu z mrdiconcept mój ginekolog go polecał

Do góry