reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witajcie dziewczęta:)

Enni gratuluję:-) i powodzenia na wizycie, oby owocna była!!!
Blue kochana kciuki za Ciebie:-) i daj znać kiedy tańce odprawiać:-D

Witam nowe laseczki i obyście szybko "zaszły":)

Ostatnio tylko Was podczytuję, bo u mnie znów mała zawiecha...:baffled: Czekam aż lekarz da nam znać kiedy będzie wizyta...dłuży mi się:-( Boję się tylko, że to będzie jeszcze trwać niewiadomo ile a niektóre wyniki badań stracą ważność i zńów pójdzie kupę kasy nadaremno:angry:

reklama
Dzień doberek kobietki:):)

Dziękuję za wasze miłe słowa:tak:odnośnie kwalifikacji:);-)
Smerfeta kurde wątpie że w tym roku uda się podejść (jak się oczywiście zakwalifikuje) na Polnej czeka już zakwalifikowanych ponad 200 osób:szok: także z tym terminem może być różnie, ale co tam jak będę już zakwalifikowana to mogę poczekać:) będę już wtedy spokojna:tak:
Kasik36 Będziesz wiedzieć prędzej co i jak 4 dni wcześniej ode mnie, trzymam kciuki!!!:) dzisiaj mam 3 dc to na kwalifikacjach będę mieć17:)

Witam także nowe koleżanki i trzymam za Was kciuki:):):-):tak:

CZEŚĆ DZIEWCZĘTA
USI@ MÓJ M TEŻ BIERZE PROFERTIL
BLUE FAJNIE, ŻE JESTEŚ. DAWAJ ZNAĆ CO U CIEBIE.:-)
ENNI POWODZENIA NA CAŁEJ DRODZE Z KASIK 36/37 BĘDZIE WAM RAŹNIEJ, A PÓŹNIEJ BĘDZIECIE NAM POMAGAŁY.:tak:
MERLIN NIECH WSZYSTKO UŁOŻY SIĘ PO TWOJEJ MYŚLI.;-)
JUSTYN_KA Z TEGO CO PAMIĘTAM TO POLE TEŻ NIE MIAŁA ŻADNYCH OBJAWÓW. NIE ZAMARTWIAJ SIĘ.:-D
POLE, YOANNA JAK SIĘ MACIE?
JA W PIATEK IDĘ NA PODGLĄDANKO I ZOBACZYMY CZY BĘDZIE NASZA PIERWSZA IUI :baffled:

Enni u mnie stwierdzono, że wszystko jest ok, drożność, hormony, teraz AMH też wporzo, owulacje mam ksiazkową, więc do inseminacji nie byłam stymulowana, bo nie było takiej potrzeby. Mój M ma słabsze nasienie, ale ma tego tak dużo, że jest w czym wybierać. Więc reasumując, nie jesteśmy w żaden sposób leczeni, więc nie ma rządówki:no: Niepłodnośc idiotatyczna...czyli niby wporządku ale ciąży brak!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnio na wizycie zrozumiałam że iui tez nie dla nas bo nasienie bardzo słabe (tylko 10% ruchawych żołnierzyków-badania ze stycznia i marca). Podjęłam decyzję, że podejdę jeden raz do iui (jeśli będzie mi dane) a potem pomyślę o ivf

Do góry