reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No Nati staropolskim zwyczajem kto pierwszy ten szybszy:-)
Enni ja we wrześniu obchodziłam pierwsza rocznice zapuszczenia korzeni na tym forum...jakby tak patrzeć na same numerki symbolizujace rok to od pierwszej iui do planowego przyjścia na świat dziecka bede tu juz 3 lata:(
Kasik37 to, zeby Pana B. nie rozsmieszac nie planuj, a po prostu złóż zamówienie. Fakturę tak czy inaczej dostaniesz więc co Ci szkodzi...
Piaska tu mnie masz:rofl2:
Moja siostra ma polroczniaka, więc ładnie mi napisała co potrzebuje kupic.
Poniewaz na ta listę oczy mi z orbit wyszły mniej wiecej tak :szok: Wiec zaczęłam skreslac rzeczy, ktore uznałam za niepotrzebne i zostało tak z 30%....więc kochana siostra zrobiła mi internetowe zamówienie sama, bo podobno sie nie znam:))))
Wyprawke więc mam kompletną, sama zostawiłam sobie przyjemnosc wyboru ubranek, lozeczka i pościeli.

reklama
Do góry