reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Merlin przykro mi, że nie udało się tym razem, ale już trzymam kciuki za następny cykl. Ja niestety mam pecha co do torbieli :( Muszę się przyznać, że mi słabo idzie tłumaczenie się ludziom czemu nie mamy dzieci, najczęściej robię głupią minę, powiem 'tak wyszło' i zmywam się ;-)

reklama
Kasik, przez łąki, przez pola pędzi fasola ;-) i na łączce na spacerku
k050.gif
jutro pokuśtykam na prześwietlenie
n025.gif

Dziewczyny, dziś moja przyjacióła podchodzi do insemki. Ale się cieszę i trzymam za nią kciuk asy :-) Jak wszystko się uda, to niedługo będę ciocią :-D

Dzień doberek;))

Właśnie odebrałam wyniki powiecie mi czy są dobre?

AMH - 3,5 ng/ml (zanaczę tylko że 2 lata temu miałam 2,3:szok: wzrosła??:)
FSH - 5,4
LH - 7,1
Estradiol - 31

i???? co o tym sądzicie? pomocy:)

Cześć laski:)

Oj Smerfeta co by kózka nie skakała...:tak:, mam nadzieję że to nic groźnego.
Madzia i piotr bardzo mi przykro, że Wam się nie udało, ale najważniejsze, że macie plan działania. Trzymam kciuki:)

Ladybea jak tam Twoje pęchole???

Dzien dobry:happy2:
Dla chwytaczy i łapaczy :rofl2:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:rofl2:

Enni Amh nie moze wzrosnąć co najwyżej spaść...
Pare razy juz Byla dyskusja na ten temat i stanęło na tym, ze od jakiegos czasu badanie Amh wykonuje sie na innych odczynnikach i wszystkie wartości wychodzą wyższe.
Wiec masz je bardzo dobre teraz i miałas takie tez kiedyś tylko, ze tabelki sie zmieniły.

reklama
Do góry