Kasik36- pewnie ze miałam sprawdzane pękanie i generalnie pękają ( ale tylko niektóre), a generalnie największy wychodowałam 15 mm i to było tylko raz
brydziajones- witaj
ja również mam PCO, nasienie męża- oki, miałam HSG i laparoskopię- ale efektów brak, też jestem stymulowana i podchodzimy do 1 IUI - zobaczymy jak będzie. A ponieważ masz PCO to chciałam zapytać jak twoje pęchole rosną po stymulacji? - bo moje właśnie cały czas kiepsko, a stymulujemy już kawał czasu>( ja po HSG zaczęłam starania od razu, ale niestety nie pomogły
- trzymam kciuki, oby Tobie się powiodło.
Queen- witamy
nie zadręczaj się pytaniem czemu akurat Twoja IUI miała by się udać, po prostu uwierz, że się uda
ja ostatnio gadałam z któraś dziewczyn i dowiedziałam się, że u niej zaskoczyło własnie po tej 1 IUI, więc trzymam kciuki aby wyszystkie przyszłe iui poszły na pozytyw
kara86- no to oby nasze pierwsze IUI wyszło z powodzeniem
kciukasy
ladybea- jej Ty testujesz 29 a ja 28 dowiem się czy podchodzę do IUI- kurczę trzymam kciuki za Ciebie, musi się udać
a jak się czułaś?? bolało?? hehe ja to bym trzymała nogi nawet godzinę
- jakbym miała pewność że cos pomoże... a lekarz powiedział jakie masz szanse??
Lena- witaj
super, że u Ciebie posżło szybko i oby sie udało...
trzymam kciuki
Dagna- tez mam problemy z tarczycą, wysokie TSH, i mam pytanko jak udało Ci się tyle schudnąć?? może jakieś info pomocy, bo chetnie pozbędę się wody
brydziajones- witaj
Queen- witamy
kara86- no to oby nasze pierwsze IUI wyszło z powodzeniem
ladybea- jej Ty testujesz 29 a ja 28 dowiem się czy podchodzę do IUI- kurczę trzymam kciuki za Ciebie, musi się udać
Lena- witaj
Dagna- tez mam problemy z tarczycą, wysokie TSH, i mam pytanko jak udało Ci się tyle schudnąć?? może jakieś info pomocy, bo chetnie pozbędę się wody