reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No nieźle dziewczyny. Ja zwykle przyciągam do siebie ludzi którzy proszą o pomoc wtedy gdy akurat gdzieś się spieszę.
Zmykam. Buziaki. Jutro doczytam reszę historii :-)

reklama
Mysle, ze każdy z nas ma jakaś zdolność do przyciągania tylko, ze do jednego lgna pieniadze, do drugiego kłopoty, do trzeciego choroby itdJa poprostu mam zdolność do przyciągania rożnych dziwakow i niekoniecznie racjonalnie działających ludzi...

ladybea, nati- ale Wy kochane jesteście Młoda Duchem:)

WYBACZCIE, że ostatnio jakoś mało się udzielam, ale po tej feralnej becie jakoś ręce mi opadły:( i morale też:( Dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa... jakoś ciężko zniosłam tą porażkę- choć przecież nie była pierwszą:( ( cóż powinnam się przyzwyczaić). Z powodu kiepskiego humoru mam ochotę w sobotę w końcu napić się alkoholu... a dodam, że nie napiłam się kropli alko od 20 sierpnia... a teraz wypiję i będę ryczeć... a towarzystwa dotrzyma mi moja przyjaciółka... generalnie mogłabym wypić z Wami ale wirtualnie to już jest nieco inaczej. Mam nadzieję, że jak wyleję z siebie to wszystko to oczyści umysł i ciało... i będę gotowa do kolejnej bitwy i stwierdzę, że wiele bitew przegrałam ale wojna będzie moją wygraną.

Kobietki a ja tak z innej beczki, nie wiem czy słyszałyście o wybuchu gazociągu w jankowie? to jest koło ostrowa 3km od miejsca mojej pracy, masakra co się działo;( Dosłownie do domu przyjechałam rozczęsiona, tym bardzej ze prawdopodobnie spalił się dom mojej koleżanki ze szkoły średniej, a moja ciocia mieszka kilkaset metrów od tego pożaru, na szczęście ich dom jest cały...

Witajcie,
Nawet nie wiecie jak bardzo potrzebne mi były Wasze słowa otuchy i kciuki. Bardzo bardzo Wam dziękuję :-) Czasem od obcych osób dostanie się więcej ciepła i wsparcia niż od rodziny.:-(
Opowieść świetna o pociągu i rozmowie w przedziale. Mój mąż zajmuje się wykończeniówką i mam nadzieję , że takiego zdjęcia w portfelu kiedyś nie będzie miał :-D
Pozdrawiam serdecznie i 3 mam kciuki za nas wszystkie , by podnieść statystyki z ankiety na górze forum

Hej dziewczynki tyle napisaliście że masakra ile muszę nadgonić,

Kama- trzymam kciuki za kolejną jeszcze wyższą bete, pytanie moje czy to było Wasze 1 podejsćie,

Dagna - figurka nieziemska :-)

Pole- historia o koleżance niesamowita :-D od razu nastrój mi się poprawił

co do jedzonka to ja też uwielbiam słodycze a mój M nimi po prostu żyje ale jest i tak bardzo chudy bo niestety innego jedzenia mało jada w sumie to nasza waga jest zbliżona a jest ode mnie wyższy :-(, a co do wieku to ja mam 26 a M 32, a mam starszych braci o 5 i 7, jeden ma 3 dzieci, najstarszy 8 lat mój chrześniak :-),

też mi się marzyła ciąża na święta albo żeby dzidziuś już był znami ale w tym roku już się nie uda ale cóż może w przyszłym ....
ale generalnie mam taki zwyczaj który odziedziczyłam po mamie i na mikołaki stroje dom w lampi no i oficjalnie puszczam św. piosenki bo je lubie ;-) (najgorsze są dla mnie tylko życzenia typu żebyście mieli już tego dzidziusia :-()

Pole a wiesz ze chętnie sie zamienię:p
Te Twoje historie sa świetne!:) uwielbiam je czytać:) musisz częściej pisać nam jakieś takie historyjki z życia wzięte:)

Ja za to jestem pechowcem:] niestety. Wiec zabawne historie raczej mnie omijają:|

Enni widziałam to w tvn24 cos strasznego. Jak kataklizm.
Merlin nie zalamuj sie nam tutaj, przecież to dopiero pierwsza próba. A Ty na szczęście wiesz co Ci jest, przy PCO duża szansa jest tego, ze wyjdzie Ci inv.
Nie to żebym Ci od razu zyczyla, ale mam dwie koleżanki z PCO i wlasnie inv im pomogło. A sama wiesz, ze jest wiele dziewczyn, którym inv nie wyszło...
Wiec uszy do góry razem z kieliszkami:)

Zapomnialam napisać, ze historia "ekshibicjonistki" ma dzisiaj 8 lat i na 8:00 do szkoły biega;)

reklama
anabel87 była to nasz 3 IUI natomiast pierwsza po laparoskopii.
pole proszę więcej takich historii , humorek od razu :-):-)

dziewczyny normalnie boje się iść w sobotę do laboratorium na bete, cały czas mam mieszane myśli i obawiam się ,że czar pryśnie :-(

Do góry