reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Piaska IUI to pikuś, w sumie rad nie mam dla Ciebie bo to nic wielkiego tylko czyni wielkie rzeczy :-) Z tym napiciem się to niekoniecznie, ja raz miałam pełny pęcherz, raz pusty ale i tak się nie udało więc nie ma reguły. Podobno w zależności czy masz przodozgięcie czy tyłozgiecie czy w normie ale to chyba nie jest aż tak bardzo istotne. Ważne, żebyś poleżała około 10 minut po zabiegu z nogami w górze, noga na nogę na fotelu gin. Później brać leki wg wskazań lekarza i się troszkę oszczędzać, nie żeby leżeć 14 dni ale nie biegać, skakać itp. Reszta już od Ciebie nie zależy.

aga17070 witaj w naszym gronie. co to znaczy, ze Twój mąż miał biopsję? nie rozumiem:zawstydzona/y: życzę żebyś jak najszybciej doczekała się swojej IUI i żeby była pomyślna

kama
ciesze się, że już widziałaś serduszko maluszka:-)

kwiatuszqu też pozdrawiam ciepło :-)

u mnie szalenie dzień za dniem leci. łykam tabletki i powiem Wam, że czuję się po nich dziwnie. jakaś taka jestem zakręcona i rozkojarzona i jem. nie jem żrem... poprostu jedząc już myślę co jeszcze mogłabym zjeść:-) 9 grudnia kolejna wizyta.

pozdrawiam cieplutko

Aga17070 - pominę jaki jest wynik ale czy od razu nie powinniście podejść do ivf, bo mi pierwszy lekarz tak powiedział, że biopsja i tylko ivf, bo u nas normalnie z badania nasienie wyszło 0 plemników, poszliśmy od androloga i no po wyniku nasienia i hormonów M oraz zbadaniu jąder powiedział że na 99% i tak nie będzie plemników w jądrze więc nie robiliśmy nawet biopsji, podchodzimy do iui dawcą nasienia,
a jaki miał Twój M wynik z normalnego badania nasienia ?
Życzę oby były plemniki w jądrach,

anabel, wynik biopsji jak sie dzisiaj okazało nie jest zły. Mój M mieści się w 7-8 pkt na 10 pkt skali...:-) mój M ma przerwany rdzeń kręgowy (porusza się na wózku) i u niego był problem z wytryskiem, czasem był, czasem nie...Mój M dostał dzisiaj skierowanie na badania hormonalne i leki na poprawę nasienia- podobno bardzo skutecznie. Dla wszystkich dziewczyn którym może się przydać lek na poprawę nasienie M to nazwa PROFERTIL. Zobaczymy co z tego będzie...

reklama
Do góry