reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
cześć kobity:p)
Ja mam pięęękkkkkkkneeeeeeeeeee pazurki zrobione:tak:,dziś byłąm u żony mojego kuzyna,Ona jest kosmetyczką,połozyła mi piękny bordowo-wiśniowy żel na paznokciach,a na serdecznym i wskazującym dodała delikatne akcenty błyszczące,do tego henna i jestem bardzo zadowolona:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Madzia i Piotr,zapytaj dokładnie dr.co do leku na prolaktyne............bo ja pamietam,że moja dr.mi kiedyś,kiedyś mówiła,że na własną rękę ie można go odstawić....więc lepiej z lekarzem to skonsultuj...A tak wogóle,to SERDECZNIE WAM GRATULUJĘ:tak::tak::tak:
Kochane,ja jutro z mężem wyprawe do Ikeii robimy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:,w drugi dzieć świąt do tesciów jedziemy,to chcemy kupic im jakis prezent,a poza tym jak wcześniej wspomniałąam od 7 stycznia z moim męzęm "wijemy sobie gniazdko";-)...u nas i robimy adaptację strychu i jedziemy rozejrzeć sie za kilkoma rzeczami:tak::tak::tak:.A pod wieczó ma przyjść moja przyjacióka z mężem i sobie poeiedzimy i jakieś pewnie winko wypijemy hi hi
joanne, &&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte na maxa:tak:musi byc super ,w ten magiczny ,piekny świateczny czas!!!!!!!!!!!!!!!
Co do uszek,pierogów,to ja z mamusią moją zawsze zrobiy we Wigilie,żeby były siweżuteńkie i pyyyszzszsznnneee:-):tak::tak:..tak jest u nas od kąd sięgam pamięcią...:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane moje ,
ja już wam też składam życzenia bo boję się że z pośpiechu i braku sił zapomnę wpaść na forum,
życzę wszystkiego dobrego na te święta, oby wszystkie starania przyniosły wyczekiwany efekt no i dużo dużo radości i spokoju :)

hey,

widzę, że szalejecie na zakupkach i przygotowujecie się do świąt, które napewno będą magiczne i ostatnie bez naszych maluszków:-). w przyszłym roku będziemy kupowały o jeden, może nawet dwa prezenty więcej czego bardzo Wam życzę.:-D:-D:-D
ja pogubiłam się jaki jest dzień tygodnia. szok co się dzieje. M. jeszcze śpi, a ja już gotuję właśnie mięknie pszenica na kutię, a później biorę się za biszkopty na torcik świąteczny i pieczenie szynki. uszka i pierogi my z mamą wspólnie lepimy w Wigilę.

muszę się pożalić, że spotkała mnie wczoraj przykrość ukradli mi tablice rejestracyjne z auta i uziemione będzie stało. bo dopiero po świętach będę mogła złożyć wniosek o duplikaty. złodzieje przeszli sie przez nasze miasto. jak poszłam na komisariat to już kilka zgłoszeń było, a kolejni poszkodowani dzwonili. ehhhh dziady złodziejskie. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aha jeszcze takie pytanie mam. dziś dostałam @ po tabl anty od 07.01 rozpoczynam stymulację czy to jest moja ostatnia @?

udanego dnia :-)

Witam sie niedzielnie.
Ja już od 6 na nogach.....na 8 byliśmy na mszy w kościele.
Zaraz do Ikei sie zbieramy na zakupy:tak:.Po południu przychodzi moja kumpela z mężem.

ja na nogach od 7. zaparzyłam mak i ugotowałam pszenicę do kutii. podszykowałam obiad, załadowałam i opróżniłam zmywarkę, teraz szykujemy się do kościoła. później pieczenie a o 15 u nas zaczyna się kiermasz świąteczny. będzie kapela góralska, chór i kolędowanie wspaniałości jakieś będą sprzedawać. szkoda tylko że pogoda wiosenna. słońce świeci brakuje tylko żeby ptaki zaczęły ćwierkać. żeby tylko padać deszcz nie zaczął.

Hej kochane, ja wczoraj wróciłam ze szpitala. Wszystko ok cukry spadają, tsh wyrównane dzięki lekom. Teraz 17 stycznia ide znowu na Polną na badania prenatalne (usg i krew).
co do zakupów świątecznych to już prawie wszystko mam, dziś ubieramy z mężem choinke.
Ladybea - gratuluje !!! :-)) ja nie miałam w ogóle nie miałam ani nie mam mdłości , jedynie to tylko jestem mega śpiochem czy to w dzień czy w nocy.

brydzia mi po dupku nic nie bylo. Nie wiem czy dobrze pamietam, ale czy Ty nie testujesz na dniach?
kama dziekuje. Pozytywnych wynikow na badaniach bo wiem jakie to wazne. Ja bym mogla codziennie biegac do drka zeby byc spokojna i utwierdzic sie ze wszystko dobrze.

reklama
Hej
Magda szczerze mówiąc nie wiem za bardzo czy będziesz miała jeszcze @ bo różne są protokoły. Jeśli masz mieć podobny protokół do mojego, czyli zaczniesz teraz wyciszenie a nie typową stymulację, to jeszcze będziesz miała @ Ale ja po odstawieniu antyków od razu zaczęłam brać gonapeptyl na wyciszenie więc ciężko mi powiedzieć co dla Ciebie doktorek przygotował

Brydzia po dupku nie miałam skoków ciśnienia

Ja dziś mam jeszcze taki luźniejszy dzień, choć już od jakiegoś czasu sprzątam aby nie robić wszystkiego na raz. A teraz kończę ubierać chojkę
i102.gif
Mooże jeszcze w moim beztalenciu uda mi się zrobić jakiś stroik na świeczkę bo dużo gałęzi mi zostało
i94.gif
Eh Kasik przydałyby mi się Twoje zdolności ;-)

Do góry