cześć kobity
)
Ja mam pięęękkkkkkkneeeeeeeeeee pazurki zrobione
,dziś byłąm u żony mojego kuzyna,Ona jest kosmetyczką,połozyła mi piękny bordowo-wiśniowy żel na paznokciach,a na serdecznym i wskazującym dodała delikatne akcenty błyszczące,do tego henna i jestem bardzo zadowolona

Madzia i Piotr,zapytaj dokładnie dr.co do leku na prolaktyne............bo ja pamietam,że moja dr.mi kiedyś,kiedyś mówiła,że na własną rękę ie można go odstawić....więc lepiej z lekarzem to skonsultuj...A tak wogóle,to SERDECZNIE WAM GRATULUJĘ

Kochane,ja jutro z mężem wyprawe do Ikeii robimy

,w drugi dzieć świąt do tesciów jedziemy,to chcemy kupic im jakis prezent,a poza tym jak wcześniej wspomniałąam od 7 stycznia z moim męzęm "wijemy sobie gniazdko";-)...u nas i robimy adaptację strychu i jedziemy rozejrzeć sie za kilkoma rzeczami

.A pod wieczó ma przyjść moja przyjacióka z mężem i sobie poeiedzimy i jakieś pewnie winko wypijemy hi hi
joanne, &&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte na maxa
musi byc super ,w ten magiczny ,piekny świateczny czas!!!!!!!!!!!!!!!
Co do uszek,pierogów,to ja z mamusią moją zawsze zrobiy we Wigilie,żeby były siweżuteńkie i pyyyszzszsznnneee:-)
..tak jest u nas od kąd sięgam pamięcią...
Ja mam pięęękkkkkkkneeeeeeeeeee pazurki zrobione

Madzia i Piotr,zapytaj dokładnie dr.co do leku na prolaktyne............bo ja pamietam,że moja dr.mi kiedyś,kiedyś mówiła,że na własną rękę ie można go odstawić....więc lepiej z lekarzem to skonsultuj...A tak wogóle,to SERDECZNIE WAM GRATULUJĘ

Kochane,ja jutro z mężem wyprawe do Ikeii robimy

joanne, &&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte na maxa

Co do uszek,pierogów,to ja z mamusią moją zawsze zrobiy we Wigilie,żeby były siweżuteńkie i pyyyszzszsznnneee:-)

Ostatnia edycja: