reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej Dziewczynki :-)
No co ja czytam, nieźle :-D
Przesyłam fluidki, bo dalej w dwupaku ~~~~~~~~~~~~~~~~
Niestety, stety? sama nie wiem... Coraz bardziej się stresuję... chciałaby, a boi się ;-)
Dziękujemy Wam kochane za troskę. Rzeczywiście byłam tylko na obserwacji w szpitalu, wszystko wygląda ok, ciąża już donoszona. Pozostaje czekać. I oczywiście dokończyć przygotowania... pakuję torbę itp. Oczywiście wiem, że powinnam to zrobić już dawno, ale jakoś tak wyszło.
Zaciskam kciuki za Wasze starania owocne i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~
Cały czas Was podczytuje i czekam na wysyp dobrych wiadomości. Mam nadzieję, że ten wkrótce nastąpi :tak:
Będę do Was zaglądać, ale już teraz proszę o kciuki, bo w każdej chwili może się zacząć...
Miłego wieczorku :-)

reklama
Yoanna to kciuki mocne za Ciebie i Szymonka! już nie mogę się doczekać aż Szymonek będzie z Wami. A wydawałoby się, że dopiero co robiłaś test, i to jeszcze zwlekałaś bo szłaś na wesele :laugh2:

Witam laseczki :)

Yoanna zabieram Twoje fluidki i zaciskam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dobija mnie ta pogoda dziewczyny bo nic nie można zrobić,na podwórku ani prania wywiesić ani pościeli wywietrzyć,a jeszcze na dokładke rozłożyło mnie przeziębienie kaszel taki jak u palacza z trzydziestoletnim stażem (tak mnie wczoraj określiła koleżanka) a tu w piątek kolejna wizyta u doktorka-podgląd pęcherzyków i możliwe,że już wyznaczy datę inseminacji.
Jakby tego było mało to w piątek przychodzi ksiądz na kolędę więc będę musiała szybko wracać z Kielc,żeby zdążyć przygotować dom,a na 17 mam jechać po męża do Połańca bo w sobotę ma wizytę u dentysty BOŻE JAK JA SIĘ Z TYM WSZYSTKIM WYROBIĘ???????????

Dopisuję się do listy:
04.01.2014 Madziulka Rz 3 IUI -17.01.2014 wysoka beta :-)
Bziunia 17.01.2014
-podgląd pęcherzyków

smerfeta- dziękuje za informacje, to teraz tylko pozytywnie myśleć, że pęcherzyk będzie po dobrej stronie ;-)

Dopisuję się do listy:
04.01.2014 Madziulka Rz 3 IUI -17.01.2014 wysoka beta
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Bziunia 17.01.2014
-podgląd pęcherzyków
Anabel87- 20.01.2014 podgląd pęcherzyków

Cześć dziewczęta:)

bardzo dawno mnie nie było....

Pole kochana gratuluję i cieszę się Waszym szczęściem:-)

Yoanna to teraz Twoja kolej!!!!! Trzymam kciuki za szybkie i jak najmniej bolesne rozwiązanie!!!!!!!!

Madziulka za betę &&&&&&&&&&&

A u mnie nic ciekawego...jutro jadę do lekarza, mam nadzieję że wyznaczy mi datę laparoskopii. A najgorsze jest to, że wczoraj dostałam wredotę @ o 5 dni za szybko i mam nadzieję, że lekarz badać mnie nie będzie:baffled:
I niestety musiałam uśpić moją sunię...raczysko...

Życzę Wam miłego dzionka:)
A drzewa za oknem wyglądają pięknie...takie opatulone śniegiem:)

reklama
Do serialu dokumentalnego poszukujemy par, które od jakiegoś czasu bezskutecznie czasu starają się o dziecko. Jesteśmy obecnie w trakcie przygotowywania serialu dokumentalnego o leczeniu niepłodności. Celem tego projektu jest edukacyjne przedstawienie tematyki niepłodności, w tym in vitro.
Każda para, która zgodzi się na udział w dokumencie uzyska leczenie w klinice leczenia niepłodności, z procedurą in vitro włącznie.
Zgłoszenia proszę wysyłac na adres mailowy: m.twardowska@tvn.pl

Do góry