ladybea
Fanka BB :)
Witaj Ewcia! Fajnie spotkać na forum kogoś z okolic i od tego samego drka, może nawet się widziałyśmy w poczekalni. Ja trafilam do Niego w czerwcu na iui. Nie zrobił nam jej wtedy, bo nie mieliśmy badań, których wymagał i nasienie m bylo słabe (zdaniem drka nie nadawalo się do iui). Trochę się podlamalam, a ponieważ już byłam zmęczona tym wszystkim postanowiłam odpocząc (lipiec, sierpień). Pod koniec sierpnia poszlam na wizytę z wynikami. W październiku mieliśmy pierwszą iui - nieudaną. W listopadzie wyslał mnie na drożność jajowadów i po tym badaniu naturalnie zaszłam w ciążę. Może cel został osiągnięty naturalnie, ale gdyby nie ta kierująca ręka drka to kto wie. Właśnie w listopadzie minęło nam 3 lata od kiedy się staramy.
madzia i piotr cieszę się, że u Was wszystko dobrze. Jak pisałam wizytę mam 27.01 i pewnie wtedy drek mi coś powie o prenatalnych, a jak nie to sama zapytam. Wiesz ja chodze prywatnie więc liczę się z tym, że za każde badanie płacę.
madgam wow 12-scie, to jest coś. Należy Ci się odpoczynek. Ale zajrzyj do nas i napisz jak bylo.
madzia i piotr cieszę się, że u Was wszystko dobrze. Jak pisałam wizytę mam 27.01 i pewnie wtedy drek mi coś powie o prenatalnych, a jak nie to sama zapytam. Wiesz ja chodze prywatnie więc liczę się z tym, że za każde badanie płacę.
madgam wow 12-scie, to jest coś. Należy Ci się odpoczynek. Ale zajrzyj do nas i napisz jak bylo.