reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
dziękuję za słowa otuchy.

kiedy pomyślę o moich maluszkach robi mi się ciepło na sercu. Pole ja też do nich mówię:tak: i proszę żeby ze mną były

niepokoi mnie ten ból brzucha wiem że jest on pewnie normalny w końcu wiele przeszedł, ale boję się że przy kolejnej wizycie w toalecie zobaczę @

reklama
miałam poważną rozmowę z moimi maluszkami. opierniczyły mnie żebym dała im szansę:-) ja mam za zadanie tylko zapewnić odpowiednie warunki, więc odpędzam czarne myśli i nastrajam się pozytywnie. czekam na mężusia, który maluje przedpokój w naszym domku, i spędzimy we czworo milutki wieczór:-D

No i Magda i prawidłowo!!!!!!!!!!!!!tak ma być!!pozytywne myślenie,leżenie i pachnienie:p),a będzie super!!!
U nas dzis byli panowie co schody będą nam robić na góre i parapet drewniany i takie poręcze:tak:...był dylemat co do kolorku schodów,ale doszlismy do kompromisu...yyyy tzn,mój mąz powiedział"Kasiu,wybierz jaki kolor Ci sie podoba":-D:-D:-D

Hejka

Kasica82 - taki kompromis najlepszy, choć czasem przydaje się twarde zdanie męża ;-)

Ja dziś umierałam, nie wiem co mi się stało ale chyba jakieś zatrucie żołądkowe, straszny ból głowy,
mam nadzieje tylko że mój pęcherzyk trzyma się dobrze :-(

witam sie niedzielnie z kawką:)
U nas zimno i bardzoooo mrozno na dworze,że hej!!!!
Ja,ten tydzien bedę miała na rano,czyli o 4 pobudka:crazy:,mężuś już dziś przed 17 jedzie do pracy i do 6 rano.
anabel,tak,tak zdanie drugiej połowy jets bardzo ważne,ale my doszliśmy do porozumienia,ja wybrałam kolor schodów,a mąz kolor na jaki nasz pokój będzie pomalowany;-),więc tak sie uzupełniamy;-)
Mnie dziś coś brzuch boli:-(,plecy tez czuję choć nie za bardzo mocno:-(,mam wrażenie,że lada chwila mnie po prostu zaleje:-:)-:)-:)szok:.
Miłej niedzieli życzę!

hey,

u mnie też zima. do kościoła ubrałam się w bieliznę narciarską:-)

yoanna82 co u Was??

udanej niedzieli kochane

Witam się dziewczynki z kubkiem gorącej wody z miodem i cytryną :-) Powoli odmarzam bo wróciłam z kościoła a u nas niestety nie ogrzewany :szok: Ubrałam się jak na Syberię a i tak zmarzłam potwornie, najbardziej w stopy, nawet wkładki izolacyjne nie pomagają tak ciągnie od posadzki. Ksiądz się tak rozgadał, że trzymał nas ponad godzinę, nie ma litości :wściekła/y:

reklama
a u nas msza trwała 45 min a nie godzinę jak zwykle. pewnie księdzu też zimno było:-)

a mnie zrobiło się zimno i biję się z myślami czy potraktować je spirytusem:angry::dry:

Do góry