reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
zapomniałam Wam napisać,że Pyscek ma jutro transfer...pamiętacie ją jeszcze mam nadzieje???
Ślicznie dziękuję :*:*:*:* aż brak mi słów że tak informujesz dziewczyny :)

Kobietki dziękuje za kciuki Kochane jesteście :*

teraz nie ma chyba innego wyjścia jak udzielać się dalej na tym forum :)
ja jestem dziś 2 dzień po transferze, źle się dziś czuję bo strasznie kuje mnie tak jakby w szyjce macicy, ale nie wiem czy to dobrze czy źle ... W dzień transferu i wczoraj czułam się rewelacyjnie :) ale jeżeli ma być ciąża to mogę codziennie źle się czuć, byle by moja kropeczka została z nami :blink:
Pozdrawiam Was moje kochane brokatowe001.gif

Załączniki

• brokatowe001.gif
    brokatowe001.gif
    3,3 KB · Wyświetleń: 113
Lena78 - mam nadzieję, że ten pierwszy raz boli najbardziej, bo więcej takich rozczarowań nie zniosę.Staramy się już prawie 3 lata i każdy miesiąc jest dla mnie ciężki, ale jakoś staram to sobie tłumaczyć. Teraz po tej IUI miałam taką ogromną nadzieję, że chociaż od początku nastawiałam się na nie - to jednak podświadomie na pewno liczyłam na sukces.Nic muszę się szybko pozbierać i działamy dalej. Zobaczymy co na to mój doktorek powie.

Ladybea - ja też dopóki nie zobaczę @ na całego to jeszcze się łudzę, ale od razu nagle zaczął mnie brzuch pobolewać i niestety wszystko wskazuje na to, że lada moment mnie zaleje:wściekła/y:

Pyscek - ściskam mocno i trzymam kciuki, aby wszystko się udało.;-)

pyscek trzymamy kciuki:-)
ewcia każde roczarowanie boli ale ten pierwszy raz chyba najmocniej. Damy rade kochana bo jest o co walczyć. Ewciak a kiedy idziesz na wizytę?
Znalazłam w Kielcach takie laboratorium, w którym pobieraja krew do badania o każdej porze przez 7 dni w tygodniu. I tam AMH jest za 120 zł, wiec ide dzisiaj:-DPani powiedziała, że wynik za 2 tygodnie ale zdaża sie, że wcześniej. No to bedzie wielki dzień, bo dowiem sie jak bardzo mam się spieszyć. A za 3 miesiące styknie 36 lat na karku....
Wiecie co, ja mam pecha za każdym razem 14 dc wypada mi w niedziele:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ladybea bardzo się cieszę, że czujesz się dobrze i maleństwo rośnie jak należy. A USG 4D to już coś. Tam widać naprawdę wszystko jak na dłoni. No maleństwo bedzie miało niezłe fotki. :-)no proszę tam pogłaskać brzuszek od cioci z forum;-)

Dziewczyny, Szymonek jest z nami od piątku. Tzn. bardziej ze mną, bo leżymy w szpitalu. Mam nadzieję, że już niedługo. Świat jest zupełnie inny, a mój syn jest jego centrum.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Ladybea, gratuluję. Super wiadomość :-)
MagdaM, zwolniłam miejsce ciężarówkowe na forum w piątek...

Ostatnia edycja:
hej!!!Ewcia,Lena...przykro mi!!,ale nie poddajemy sie i działamy dalej no nie??!!!:tak:,nie można się poddawać!!
Ja testu tez nawet nie robię:no:,dziś plecy mi daja tak popalić,że @ jest na zakręcie...czyli moja pierwsza iui przechodzi do historii,niestety:-:)-:)-(jest mi cholernie przykro....
Ladybea,no wieści pierwsza klasa!!!:tak:super,że dzidzia rośnie i wszystko jest w porządku:-)
pyscek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze!!!!:-)

reklama
Ladybea, szybko i łatwo nie poszło i dalej troszkę problemów mamy. Ale będzie dobrze. Patrzę na moje Szczęście i wiem, że musi być.
Mam nadzieję, że wkrótce będziemy w domu, wtedy napiszę na spokojnie.

Do góry