reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kasica - dziekuje , całkiem całkiem, wczoraj byłam na kolacji ze znajomymi - chociaz jakies oderwanie mysli.
Dzis za to brzuch mnie boli ale tak dziwnie, taki napięty jest ( w srodku, bo z zewnątrz mieciusi :D) .

Ewcia - jestem całym sercem z toba, nie raz to przeszła każda z nas, i wiemy jak to wkurza.

Milena a ty? Jak sie czujesz?

reklama
Ewcia - przykro mi, Trzymaj się kochana,
Kasica- mam nadzieje że piersi Cie bolą w pozytywnym kierunku :tak:,

A co do mnie to mam ciężkie poranki strasznie mnie mdli ale póki co nie wymiotuje, no i szybko chodzę spać ;-) taka wyspana już długo nie byłam

Ewciak przykro mi myślałam ze marcowe iui przelamia lody. Trzymaj sie kochana.
Emenems dzięki ze pytasz czuje się dobrze z m jeszcze dwa razy poprawilismy ;) pękanie mialam w nocy bo mnie brzuch bolal. Trzymam sie dobrej mysli i tefo ze m faktycznie mial super armiem. Skoro świt pojechaliśmy z m do Katowic ale już w domku z powrotem. Mój sie tak wkurzyl na nasze auto fanastyczne :/ ze tylko przyjechał i szuka mi cos lepszego ;) fajnie by było

Anabel ale ten czas leci, patrzę na Twój suwaczek a tu już 9 tydzień :szok:
Kasica no miejmy nadzieję że ten ból to dobry objaw :tak:

Mnie kobietki od samej chwili transferu boli brzusio:( Pisałam właśnie na wątku "zakwalifikowane" czy jest też ktoś kogo bolał brzuch:( Takie czuje jakies naciągniętę, nie mogę szybko wstać, siadać chodzić a jak chodzę to zgięta w pół:( i od samego początku nerwy....

mnie bolą bardziej sutki...yyyy chyba,takie mam odczucia.....no zobaczymy za pare dni,co ten ból oznacza.....I już się stresuję,że ho ho....
Ja własnie w trakcie sprzątania......łazienka,pokój dziecinny posprzatane,że mucha nie siada:tak:,teraz myke okno w kuchni i jeszczedziś chcę umyc duże balkonowe.Po niedzieli mam na rano,wiec po południu w domku jestem to resze wysprzątam.Pogoda u nas cudowna!!!!pranie ciemne,białe,wyschło na słonku pięknie!

Doberek!
Kasica choo do mnie posprzątać ;-) tak dobrze Ci idzie :-D

Enni mnie mocno brzuch nie bolał po transferze ale wiele dziewczyn tak. Możesz spokojnie brać nospe. Ja tylko raz wzięłam i pomogło

Ladybea pisz nam szybko jak wizyta i czy Motylek czy Motylkowa u Ciebie mieszka? :-D

Spadam kończyć sałatke i lecimy na parapetówe :-D

Dziewczyny czy wy "poprawialyscie" po inseminacji?? Bo ja czasu nir miałam ani okazji maz na nocki w pracy ja na dzien.... Myśmy 12dc i 14 IUI... Teraz sie martwię ze powinnismy jesCze po , ale lekarz nic nie mowil... Jak to u was było? Technicznie? Ja 11dc miałam pęcherzyk 19 mm to se tlacze ze nie boy sensu po bo juz było " po"

Emenems tak jak pisałam wcześniej dla mnie poprawianie po IUI jest bez sensu. Po pierwsze do IUI nasienie jest tuningowane a przy słabych parametrach nasienia naturals to jak cud. Po drugie przed IUI zaleca się celibat 3-5 dni, żeby nasienie było pełnowartośiowe więc przytulanki tego samego dnia co IUI mijają się z celem. Może przy IUI na niepękniętym pęcherzyku jest sens poprawiać po 24-36 h bo jest szansa, że pęcherzyk akurat będzie pękał. Tylko, że plemniki żyją nawet do 72 h więc jeszcze powinny być te z IUI, chociaż tak naprawdę nie wiadomo jak długo żyją te stuningowane bo takich informacji nigdzie nie znalazłam.

Smerfeta czyżby dzisiaj znowu % szły w ruch na parapetówce? ;-):-D U nas jeszcze planów wieczornych brak ale znając mojego M już organizuje wieczór :-)

Enni miałaś podane 2-dniowe zarodki więc brzuch może jeszcze boleć po punkcji. Mnie akurat po transferze nie bolał ale inne dziewczyny pisały, że boli i spokojnie można brać nospę :tak:

reklama
Kasik - dzieki za potrzasniecie:) wiesz jak jest, kazdy pozniej sxuka gdzie mogło pójść cos nie tak

Czy my w tym tygodniu mamy testy???:D

Ogolnie sorki jak nie nadaz za każda ale duzo pracuje i mało czasu na porządna lektorem- jutro nadrobie dziewczyny

Do góry