reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej Kobietki

ale dziś napisałyście masakra :szok:

Ladybea- moja koleżanka ostatnio mi opowiadała o przeżyciach z ciąży i stwierdziła że to wstawanie w nocy to nie tylko fizjologia to po prostu przystosowanie się do wstawania w nocy do dziecka ;-)

kasica82- no to szybka decyzja ale najważniejsze że jesteście szczęśliwi,
quenn- super liczba komóreczek &&&&&&

Co do mojego M to jesteśmy prawie 4 lata po ślubie a znamy się od czasów mojej młodości bo to kolega mojego brata ale jesteśmy razem od ok 10, teraz się śmiejemy że niby do brata jeżdził a zawsze u mnie w pokoju siedział :-D
kiedyś mi więcej pomagał, potrafił nawet poprasować ale ostatnio mu się za bardzo nie chce ale zaczyna mi pomagać sprzątać jest ekspertem w ścieraniu kurzów ;-)
raczej domator więc i mnie często podwoził na spotkania z koleżankami,

reklama
Smerfeta, rźle przeczytała:/ jesli chodzi o histeroskpię, to miałam ją robiona razem z laparoskopią w znieczuleniu ogólnym, więc szczerze Ci powiem, ze nie wiem, jak to przebiegało, bo film mi sie urwał ;) bardziej tez wtedy przezywałam laparo,ale na szczescie zniosłam ja dobrze:) przy okazji zrobili mi biopsje endometrium i wyszło w porzadku.

jesli chodzi o mnie, to endometriozy poki co gin nie rusza. jest to pojedyncze ognisko przy pecherzu moczowym i stwierdziala, ze nie jest to nasz najwiekszy problem. bo ja jeszcze mam paciorkowca, którego nie mogę się pozbyć:/

Kasica, trzymam kcuki, aby test był pozytywny, by ukazała się na nim dwie kreski przy literach C-cześć i T-tato :)

Dziewczyny, dziękuję Wam ogromnie za Waszą życzliwość, to naprawdę niezmiernie miłe czytać te wszystkie ciepłe słowa. Widzisz Anika - trafiłaś do fantastycznego grona :-) Witaj wśród nas :happy2:
Dziewczyny znające się na procedurach in vitro - mam do Was pytanie: na jaką informację mogę liczyć dzwoniąc do embriologów jutro, tzn. w drugi dzień po punkcji? Chodzi mi o to czy nie będzie jeszcze za wcześnie, żeby cokolwiek mogli powiedzieć?

Anika witaj i powodzenia. Masz racje ze tu bardzo fajne grono sie stworzylo. Na zadnym innym tak nie jest. Dlatego ciagle tu jestem mimo ze tematycznie tu nie pasuje, ale to jest silniejsze.
Anabel cos w tym jest bo jak sie budze to wtedy Mala szaleje.

Anika witaj :-) Dobrze trafiłaś, niektóre z nas to niezła kopalnia wiedzy. Pytaj śmiało i rozgość się u nas. Chociaż w sumie powinnam Ci życzyć żebyś szybko przeniosła się na wątek przyszłych mamusiem z wątku o IUI :tak:

Smerfeta to ciekawe co mówisz, zapamiętałaś, że robiłam sałatkę na święta? Jesteś niesamowita :-D Hotel jest niewielki i niewyględny, za to restauracja bardzo fajna, bo nasza :-D;-)

Queen 2 dni po punkcji już dużo wiadomo. Przede wszystkim ile komórek się zapłodniło i jakiej klasy są zarodki. W 2 dobie najlepsze to 4A :-) Ale często niby gorsze zarodki owocują ciążą a te książkowe nie więc tym mocno bym się nie sugerowała.

Anika witam
Atmosfera jest super podczytuje jeszcze jeden watek ale tam nie jest tak sympatycznie ;)
MalaMiii masz kolejna koleżankę do podpytania o poznańskiej klinice ;)
Smerfeta ja na pewno miałam histeroskopie i ona właśnie wygląda tak jak opisala anika w pierwszym poscie tyle ze zdjęcia nie dostałem a może nawet nie robil. U mnie tyle wyszlo ze jajowody podobno byly drozne pol roku później okazało się że zapchane na amen
Kasik36 to gdzie ta restauracja zareklamuj może kiedyś wpadnę ;) nie daj sie prosić :p

reklama
Mam plamienia cały dzien takie delikatne brązowe, a plamienia mam przed miesiaczka- termin w poniedziałek - chyba dupa bedzie w tym miesiącu..

Do góry