reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hejka dziewczyny:) Ja dzisiaj rozpoczęłam moją przygodę z clo- cały dzien chodziłam zestresowana a głowa napięta do granic możliwości- tak zaczyna sie moja przygoda. tez tak to wszystko przeżywałyście?

Joasik każda z nas przeżywała na swój sposób każdy etap walki o dziecko. Jak sobie przypomnę swoje pierwsze obawy, najpierw clo, później zastrzyki w brzuch, na które chodziłam do przychodni bo przecież nie wyobrażałam sobie samemu to zrobić. A teraz zastrzyki to pikuś, badania, dziwne skróty itp. to wszystko jest na porządku dziennym ;-):-D

Joasik ja przy pierwszym cyklu z clo usłyszałam zalecenie lekarza myśleć jak najmie o dziecku, łatwo to tylko powiedzieć.
A w głowie co innego się dzieję.
Trzymam kciuki :)

Boję się torbieli po clo bo wcześniej miałam z torbielami przeboje ( nie trzeba było clo) a jeszcze wcześniej przez przypadek dowiedziałam sie że mam cytomegalie:crazy:

Hej kobietki

Enni- słońce współczuje zapalenia, i pędź jutro na betę :tak: &&&&&&&&&&&&&
Emenems= ściskam kochana ale czytałam że w tym cyklu naturalne staranka ;-)

Margo36- witaj, powodzenie przy pierwszej iui, ja miałam 1 robioną na pękającym pęch i się udało, także mam nadzieje że Twoja też tak się zakończy :tak:

joasik01- witaj, myślę że jak pisała Kasik każda przeżywa na swój sposób i myślę że zależy to od wielu czynników ale co tam trzeba mieć nadzieje że droga będzie krótka, bo ja pewnie jak bym wiedziała że tak szybko nam się uda też już tuliłabym swoje dziecko a może i nie bo taki los

Dziewczyny wczoraj myślałam że zawału dostane, myślałam że dostałam plamień ale na szczęście to nie była moja krew tylko M przy goleniu papier pobrudził :szok:

Ja po 3 cyklach z clo miałam miesiąc przerwy bo jajniki mi się zbuntowały i przy dużej dawce clo 2x2 ( 3 - 7dzień cyklu) nic nie urosło.

reklama
Joasik, no wlasnie, gdyby dało się nie myslec, byłoby lzej...a tak pozostaje nam się zastanawiac, czy ten objaw to ten objaw i co by było gdyby, ech... po pierwszym iui (poki co jedynym i nieudanym) zyczyłam sobie przepsac te dni do testu. trzymaj się dzielnie!:)

Anabel, pop pierwsze grauluję, wcześniej nie miałam okazji ;) to niezła historia z tym papierem! pewnie ciśnienie poszło Ci w górę ;)

Do góry