reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Lumia, u CIebie wszytsko przebiegnie bezproblemowo i z sukcesem:) i tak masz dziewczyno jutro myśleć! proszę się nie stresować, nie smucić i nie snuć czarnych scenariuszy!:) kciuki od rana będą zacisnięte:)

Enni, dzięki! gdzieś tam na pewno czekają na nas nasze dzieci, tylko ta droga kręta, wyboista i długa...

Luize, jak CI na L4? coś zamilkłas... czyżby odpoczywanie odsunęło Cię od forum :D

reklama
Anika:)
Dziękuje) mam nadzieje,że Twoje kciuki będą magiczne:-) Ja już po zabieg zrobiony 24 h po zastrzyku. Pęcherzyk jeszcze był. Jutro idę na usg kontrolne.
Kochane, a myślicie,że kiedy jeszcze naturalnie dopomóc>?:-) dziś, jutro rano....?

Anika a Ty kiedy podchodzisz do IUI? jaki plan działania?

Cześć dziewczyny :)
Przeglądałam forum bo jestem na etapie robienia badań do inseminacji i cieszę się ze natrafiłam na to forum bo miło że są osoby które chcą dzielić się swoim doświadczeniem.
U mnie wszystkie badania ok stymulacja clo, drożność jajowodów tez była super ale bez efektu 2 kreseczek :( i gin postanowiła żeby spróbować inseminacji bo mąż pracuje w de i jest co 2 tygodnie... dodatkowe w jego gadach jest za mało tych o prawidłowej budowie.
Tyle negatywnych testów że brak mi nadziei na możliwość pozytywnej inseminacji

Pozdrawiam :*

dziękuję za powitanie :*
Tak właśnie chcemy zrobić :)
miał być dopiero w pl 13.02 i w tedy miał iść oddać gady do zamrożenia (ale trzeba zrobić badania o których nie wiedziałam) a niespodziewanie jutro będzie wyjeżdżał a 8. 02 będzie juz wracał do de ALE wczoraj byłam i gina pierwszy raz po nowym roku i akurat połowa cyklu i pęcherzyk miał 21mm myślicie ze pęknie akurat jak mąż będzie ?

ale tylko na pare dni bo 14.02 bd w pl i miejmy nadzieje ze będą wyniki badań i odda nasienie do zamrożenia

Lumia, no to teraz przed Tobą dłużace się dwa tygodnie, ale z wielkimi nadziejami na pozytywna betę :) popraw z mężem, dla przyjemności ;) na pewno nie zaszkodzi:)
ja czekam na @, ide na usg i w zależności od tego, co zobaczę, ustalam plan...
babcia słabsza :(
Kasiag, witaj! napsiz coś o sobie, ile masz lat, jak długo się staracie itd. co do pęcherzyka - to pekają miedzy 20-15mm, więc do 8.02, to juz raczej peknie. a jak to u cIebie z pekaniem jest? do jakich rozmiarów Twoje pecherzyki rosną? powodzenia:)

Kasig
Witaj i zostań z nami:)

Anika

Dokładnie, przede mną dwa długie tygodnie:)
Strasznie mi przykro z powodu Babci :-(, a co mówią lekarze? co się dzieje? Trzymaj się tam Kochana mocno!!!!ściskam!i

reklama
Jestem Kasia, mam 23 lata (rocznikowo 24), staramy się łącznie od 3 lat z tym że 2 lata bez kontroli lekarza a od roku jestem pod kontrolą. Mąż pracuje w de więc trochę ciężko wszystko dopasować więc była stymulacja clo (oczywiście poprzedzona badaniami hormonalnymi tez wszystko OK, które są standardem w mojej klinice) i po ostatniej stymulacji miałam robioną drożność i lekarz powiedział wszystko super :) tylko że po tym pojawiła się torbiel czynnościowa która w kolejnym cyklu znikła (sądzę, że pojawiła się po clo)

po roku pon kontrolą padła propozycja inseminacji i teraz będziemy robić badania wirusologiczne i poźniej dalsze kroki zblizające do inseminacji niby się ciesze ze zrobię kolejny krok (może mnie zbliżyć do upragnionego szczęścia) ale sądzę że innym się uda a mi nie ...

Do góry