reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Smerfeta jestem jestem,co prawda nie wpadam tutaj codziennie ale poczytuje:)
Jutro będzie tydzień jak jestem w domciu i leżę. Nie jest łatwo tym bardziej ze taka piekna pogoda za oknem. Jak na razie czuje się Oki ale co w środku się dzieje nie mam pojęcia. W środę będę mieć pierwsza kontrolna wizytę po założeniu szewka. Brzusio z dnia nadziei coraz większy :) maluszki w brzuszku szaleją a ja tylko odliczam chociaż do 30 tc żeby były w miarę bezpieczne w razie W :)

Enni coś mi się zdaje że w domku odzylas co? ;) cieszę się, że już lepiej. Leż grzecznie, będzie Ci to nagrodzone nieprzespanymi nocami i brudnymi pieluchami ;) Eh cieszę się że jest Ci lepiej :)

Kredka zdaje się że musisz po prostu co miesiąc płacić na ubezpieczenie zdrowotne tak jak każdy pracodawca za swoich pracowników, bądź tak jak ci co prowadzą własną działalność i płacą za siebie lub posiadać status osoby bezrobotnej

Enni bardzo sie cieszę że lepiej z Tobą i maluszkami,obyś dotrwała do bezpiecznego tygodnia :-) bardzo mocno Ci kibicuję i trzymam kciuki &&&&&& :-)

Smerfeta tak jest lepiej,chociaż pierwsze dni strasznie się bałam ze coś się stanie i nikt mi nie pomoże, ale jakoś to minęło. Brzuch mnie nie boli,jestem obstawiona lekami jakieś 20 dziennie hehe chociaż i tak martwi mnie stawianie się brzucha mimo leków.

Beti dziękuję za kciuki, ja również mocno Ci kibicuje i trzymam kciuki za iui a jeszcze mocniej żebyś szczęśliwie donosiła ciążę, teraz musi być dobrze :) a z tego co czytałam to miałaś 3 pęcherzyki? może zaskoczysz nas trojaczkami :)

Enni kochana trojaczków to raczej bym nie chciała bo lekarz powiedział że moja szyjka może znowu się zbuntować :-( ale w razie czego podam mu Twój przykład że jednak można przy blizniakach zakładać szew :-)

reklama
Beti przepraszam ze pytam, ale dlatego że tak wcześnie urodzilas była winna tak jak u mnie skracajaca się szyjka? Powiem Ci ze mi udało się na ostatnią chwilę, bo jak trafiłam do szpitala moja szyjka miała 17mm i robił się jakiś lejek.Z 3cmm przez 5 dni zrobiło się 17mm. Mam stwierdzona niewydolność cisnieniowo szyjkowowa czy jakoś tak. Lekarze w poznaniu mówili że często tak bywa w ciążach mnogich no i często zakładają szewek.

Do góry