reklama
kredka82
Fanka BB :)
Wystarczy ze jestes ubezpieczona i juz:>
Niebajko a jak to sie robi:-) sorki za glupie pytanie ale ja nie wiem:-)
Bo moze to jest mysl...
enni
Smerfeta jestem jestem,co prawda nie wpadam tutaj codziennie ale poczytuje
Jutro będzie tydzień jak jestem w domciu i leżę. Nie jest łatwo tym bardziej ze taka piekna pogoda za oknem. Jak na razie czuje się Oki ale co w środku się dzieje nie mam pojęcia. W środę będę mieć pierwsza kontrolna wizytę po założeniu szewka. Brzusio z dnia nadziei coraz większy
maluszki w brzuszku szaleją a ja tylko odliczam chociaż do 30 tc żeby były w miarę bezpieczne w razie W 
Jutro będzie tydzień jak jestem w domciu i leżę. Nie jest łatwo tym bardziej ze taka piekna pogoda za oknem. Jak na razie czuje się Oki ale co w środku się dzieje nie mam pojęcia. W środę będę mieć pierwsza kontrolna wizytę po założeniu szewka. Brzusio z dnia nadziei coraz większy
smerfeta
Enni coś mi się zdaje że w domku odzylas co?
cieszę się, że już lepiej. Leż grzecznie, będzie Ci to nagrodzone nieprzespanymi nocami i brudnymi pieluchami
Eh cieszę się że jest Ci lepiej 
Kredka zdaje się że musisz po prostu co miesiąc płacić na ubezpieczenie zdrowotne tak jak każdy pracodawca za swoich pracowników, bądź tak jak ci co prowadzą własną działalność i płacą za siebie lub posiadać status osoby bezrobotnej
Kredka zdaje się że musisz po prostu co miesiąc płacić na ubezpieczenie zdrowotne tak jak każdy pracodawca za swoich pracowników, bądź tak jak ci co prowadzą własną działalność i płacą za siebie lub posiadać status osoby bezrobotnej
G
gość_forum
Gość
Enni bardzo sie cieszę że lepiej z Tobą i maluszkami,obyś dotrwała do bezpiecznego tygodnia :-) bardzo mocno Ci kibicuję i trzymam kciuki &&&&&& :-)
enni
Smerfeta tak jest lepiej,chociaż pierwsze dni strasznie się bałam ze coś się stanie i nikt mi nie pomoże, ale jakoś to minęło. Brzuch mnie nie boli,jestem obstawiona lekami jakieś 20 dziennie hehe chociaż i tak martwi mnie stawianie się brzucha mimo leków.
Beti dziękuję za kciuki, ja również mocno Ci kibicuje i trzymam kciuki za iui a jeszcze mocniej żebyś szczęśliwie donosiła ciążę, teraz musi być dobrze
a z tego co czytałam to miałaś 3 pęcherzyki? może zaskoczysz nas trojaczkami 
Beti dziękuję za kciuki, ja również mocno Ci kibicuje i trzymam kciuki za iui a jeszcze mocniej żebyś szczęśliwie donosiła ciążę, teraz musi być dobrze
G
gość_forum
Gość
Enni kochana trojaczków to raczej bym nie chciała bo lekarz powiedział że moja szyjka może znowu się zbuntować :-( ale w razie czego podam mu Twój przykład że jednak można przy blizniakach zakładać szew :-)
reklama
enni
Beti przepraszam ze pytam, ale dlatego że tak wcześnie urodzilas była winna tak jak u mnie skracajaca się szyjka? Powiem Ci ze mi udało się na ostatnią chwilę, bo jak trafiłam do szpitala moja szyjka miała 17mm i robił się jakiś lejek.Z 3cmm przez 5 dni zrobiło się 17mm. Mam stwierdzona niewydolność cisnieniowo szyjkowowa czy jakoś tak. Lekarze w poznaniu mówili że często tak bywa w ciążach mnogich no i często zakładają szewek.
Podziel się: