Kuuurrr mam takiego nerwa na babe z labu!! Nie wziela mi w sobote probki krwi na morfologie:/ zla bym nie byla, gdybym nie robila tego na nfz! Najezdze sie jak durna zeby miec "taniej" a później dupa!! I teraz znowu jechac na koniec miasta zeby rano oddac krew na czczo, a popołudniu stac w kolejce po wynik.. dzien rozwalony itd..pojde prywatnie, chyba oszaleli:/
Wydlubalam silikon z kabiny prysznicowej, N teraz silikonuje

mam swira na punkcie kropek z plesni

wystarczy jedna i mam juz wstret zeby sie swobodnie myc

teraz ucieklam bo bedzie smierdolic, a mnie dalej ten leb tli:/
Kredko ja uwazam, ze powinniscie od a do z sie przebadac a pozniej dzialac. Na cholere byly Ci te iui? Tyle kasy wywalilas itd, nerwow, zrabanej na maxa psychiki, nadzieji itd. Nikt Cie do tej pory wlasciwie nie pokierowal i w dalszym ciagu dzialasz po omacku.
Pieprzyc ta wrozke i to co mowila - sprawdzcie DLACZEGO nie ma nasienia. Do androloga! A jak to jest jakas rzecz do usuniecia (daj Boze)? Ja sie nie znam, ale kompetentny lekarz powie Ci co i jak... tutaj Anika juz Ci podpowiedziala w kwestii badan. Tak samo pieprzyc doktorka z podziemia. Przed kazda iui bedziesz robic sonohsg? Przeciez nie mozna co chwile tam dlubac... to tez niesie jakies konsekwencje.
Co do hsg. Mi po drugim hsg (gdzie modlilam sie zeby ten jajowod, ktory mi zostawili i probowali usprawnić byl niedrozny, bo otwieralo droge do ivf) super specjalista ze szpitala napisal, ze jajowod jest drozny! Po czym zalamana polecialam do kliniki a dr stwierdzil, ze to nie jest drozny jajowod! I ze jedyny ratunek to ivf! Także widzisz...
Co do tsh - ja z tsh 3 zaszlam w ciaze... w klinice zbytnio doktor uwagi nie zwracal na to.. ale w ciazy kazal sie pilnowac bo moze skakac..
No i skoczylo teraz z 1,5 do 2,25 mimo zwiekszonej dawki leku:/ wrr...
Beti pieknie

ja bym probowala

z zaskoczenia najlepiej
Magdo jak tam u Ciebie? Jak sie czujesz?
Aniko a Ty? Napisz cos:*
Marzen zajesuper ta uczennica

dzieci zawsze pieknie podsumuja sprawe

♡♡♡♡