reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ojjj Kredko,
Powiem szczerze, że jeszcze tak złych wspomnień ze starań nie miałam:p:-p:rofl2: oboje byliśmy mega zmęczeni i w sumie to troszkę wymuszane było....no ale cóż. Cchieliśmy mieć poczucie ,że się nie dopuściło. Ale jak to się mówi, że takie wymuszane to lipne i nie wychodzi...
No coż , co ma być to będzie:)

Lumia ! Ale numer z tym pecholem! Nie dosc, ze Twoj organizm mial jakies turbo,to jeszcze ten puregon! Cisne kciuki, zeby byl z tego dzidziolek! Musi sie tu cos ruszyc!

Aniko mam nadzieje, ze padlas po treningu, albo spędzasz milo wieczor! Martwimy sie o Ciebie!:*

Emi dzisiaj spuchly mi nogi... niedługo tez bede zazdroscic Kate, a potem Tobie:)
Pracujesz dalej?

Lumia ! Ale numer z tym pecholem! Nie dosc, ze Twoj organizm mial jakies turbo,to jeszcze ten puregon! Cisne kciuki, zeby byl z tego dzidziolek! Musi sie tu cos ruszyc!

Aniko mam nadzieje, ze padlas po treningu, albo spędzasz milo wieczor! Martwimy sie o Ciebie!:*

Emi dzisiaj spuchly mi nogi... niedługo tez bede zazdroscic Kate, a potem Tobie:)
Pracujesz dalej?

No lumia pocisnela ostro heheheh

Mi na szczescie nic nie puchnie - a to 33 tydzien - uffff

Tak tak pracuje :) mam zamiar do swiat - a ty?

Emi zazdro!!! chciałabym jak najdluzej pracowac! Termin na koniec lutego wiec styczen chcialabym jeszcze pochodzic :) zwlaszcza ze juz tesknie za swoja praca jak pomysle, ze rok siedzenia w domu mnie czeka... Ale nie jestem taka fit jak Ty:p nie wiem czy mi moje cialo pozwoli:) duzo siedze/stoje..
Moze musze wiecej pic i pomoże na ta opuchlizne, ostatnio troche sie zapominam z plynami... ; )

Emi zazdro!!! chciałabym jak najdluzej pracowac! Termin na koniec lutego wiec styczen chcialabym jeszcze pochodzic :) zwlaszcza ze juz tesknie za swoja praca jak pomysle, ze rok siedzenia w domu mnie czeka... Ale nie jestem taka fit jak Ty:p nie wiem czy mi moje cialo pozwoli:) duzo siedze/stoje..
Moze musze wiecej pic i pomoże na ta opuchlizne, ostatnio troche sie zapominam z plynami... ; )

Kochana byleby najelepiej dla dziecka ! Poki co odpukac zdrowie pozwala :) bede trzymac kciuki zebys tez mogła jak najdłużej !
Mam to samo jak pomysle ze mnie tyle nie bedzie heheheh

Niebajko ja przeczytalam ze termin na luty to normalnie szok a jeszcze tak niedawno nie chcialas jechac na zabieg haha ten czas tak zapiernicza ze szok!!

I fakt znowu jakas zla passa tutaj wiec noech to ktoras w koncu przerwie! Pamietacie jak kilka miesiecy temu bylo tak samo ze ciagle nic a potem sie posypalo wiec licze ze tym razem bedzie tak ssmo:-D

Ja tez pamiętaj jak Emenems i Niebajka testowały a tu prawie koniec już :)
Lumio suchy zebodol to stan zapalny, który powstaje w miejscu wyrwania zęba jeśli skrzep się nie pojawił. Nic fajnego.
M26 jak się czujesz?
Aniko :*

reklama
Pozdrawiam wszystkie fufele z forum :) dzisiaj jedziemy na sale weselną menu ustalać : O Dziewczyny,jak wstawić fotę z telefonu? Nie mogę znalezć takuej opcji, a muszę sie połapać bo ślubne wam wrzucę za dwa tygodnie :) :) :)

Do góry