reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Do boju kochane,wiecie co prwna dziewczyna opisał mi historie medium z USA,oczywiście się poryczałam jak ja pier..... pomyslałam troche i jakby mi kamien z serca spadł,jakoś tam mi lekko...

Beti chetnie ale jak zwykle u nas bedzie jedna wielka gonitwa wiec pewno i tak hak zwykle polowy z tego co zaplanujemy nie zrobimy...

STYCZEŃ

07 - stacy - wizyta kontrolna u gina
08 - Pyreczka - drugie podejście do IUI
11 - Kredka - przylot do PL, zmiana kliniki, diagnostyka emka
11 - marzen88 - podglądanko
12 - Anika - transfer śnieżynki
15 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
15 - Beti - podglądanko
27 - stacy - 3 badanie genetyczne

+/- 13 - Emenems - przywitanie z maluszkiem

LUTY

+/- 28 - Niebajka - przywitanie z maluszkiem