reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja to jak zwykle polowe postow przegapie:p

Pyreczko rozumiem:/ ciezki temat:/

Aniko... z wozkiem przeboje. Gotuje sie do tej pory. Jestem wsciekla i dalej mam ochote zrzucic go przez balkon. Razem z tesciowa. Jakby ja dobrze ponaginac i upchnac noga, to nawet by weszla do niego, bo calkiem spory. I niech sie buja!
Co zlapalas na zakupach?:D pochwal sie!
Ja pare dni temu zakupilam sobie szlafrok:) do szpitala co prawda.. ale zawsze ciuszek:D

Dziewczyny, u mnie materac jest, ale bez zadnych gryk i kokosow. Tu akurat temat dlugo meczylam.Lozeczko zamowione, ale chyba dopiero drwal zamierza isc drzewo ściąć, bo 10 dni minelo i status zamowienia dalej brzmi "w przygotowaniu"...zastrzele sie jak dalej wszystko tak bedzie mi szlo!

A ciuchy to dopiero mam jeszcze dostac:D na razie piore to, co sama kupilamxD matka-porazka . Musze sobie nick zmienic;)

I przepraszam! Juz tu nie zaśmiecam wątku!

Ostatnia edycja:
reklama
Niebajko, bluzka wizytowa w kolorze musztardowym, kombinezon czarny bez rękawów elegancki, dwie boale koszulki (jedna z nadrukiem wesołym a druga z wycietymi plecami) i stanik (bo po rych fitnessach i tej czesci ciala ubylo) :p

Ooooo taki kombinezon to bym przygarnęła :)

Ehh... fitnesy biustom nie sluza:p moj wessaloby do srodka:) a większość tych pieknie wychudzialych pan, typu chodakowska, wspomoglo nature silikonem:/

Jutro emocje od rana Kochana! Wlasciwie to juz mnie nosi... Wielkie zaciskanie kciukow trwa&&&&
Swietny pomysl z tymi zakupami, ale teraz sio na kanape wylegiwac!

Zuzik moj jest używany, wiec nie wiem czy zainteresowana jestes;)

Pyreczko - ja do Białegostoku jeździłam prawie 700 km, pewnie nie pobiłam Kredki :-) :-)

Z tymi materacami to jest problem, ja sama długo się zastanawiałam. Aleee w piątek m odbiera ze sklepu nasz cały komplet z łóżeczkiem. Pani dzwoniła że dostarczyli im mój materac. Nie mogę się doczekać kiedy je złoże.

Niebajko - u nas też już wózek stoi i czeka.
Stacy jakby dobrze policzyc to juz grubo ponad 30.000 km zrobilam:-) i pewno jeszcze drugie tyle przedemna.. ehh

Kredko, na bezglutenowej i fitnessie tgocge zjechałam, wiec mam spore luzy w aktualnych ubraniach, a dziś wszystko w rozmiarze 36 zakupiłam.
Ale mąż sprawdxil, jak się kombinezon na brzuchu uklada;) za 2,5 tygodnia mamy rodzinną imprezę, więc wiecie :)

Tak, tak Aniko ;) Jutro piekna beta ;) Mam takie wrażenie, że jesteś spokojna... ;)

Niebajko, ja tez mam wiele rzeczy używanych. A wózek masz ze stelażem aluminiowym czy stalowym? I ciekawi mnie czy wybrałaś opcję 3w1? I czy gondolka płaska czy taka owalna?

reklama
Do góry