reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko trzymam bardzo mocno kciuki za jutro, podziwiam twój spokój. ;)
Marzen zastrzyki nie takie złe jak myślałam, właśnie jestem tuż przed 3.
Pyreczko z dofinansowaniem raczej już będzie ciężko.. Ja juz komercyjne robie bo we Wrocławiu juz dawno nie ma.

reklama
katharina i jak tam rozmowa kwalifikacyjna ?

Pyreczko szkoda, że @ przyszła...zobaczymy czy jutrzejsza beta potwierdzi...

Niebajko prasuj, prasuj ciuszki i niech brzucho się za dużo nie buntuje :)

Queen życzę miłego telefonu jak najszybciej i lokatora w pokoiku :)

Aniko obu jutrzejsza beta była początkiem samych pięknych chwil &&&&,

Magda
, Beti jak samopoczucia ?

No i jak nasza świeżo upieczona mamuśka, Emenems jak tam ?:)

Oj ja też bym sobie jakieś ciuszki pokupowała, no ale po co kupować worki, które potem będą leżały, póki co jakieś tam worki mam więc starczy. Wzięłam się dziś za pazury i położyłam sobie hybrydy,a co tam. Dzwoniłam do pana od psiura no i w przyszłym tygodniu niby już je od matki odstawi-nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że nic z tego nie będzie.

pozdrowienia dla wszystkich !!

Pyreczko z dofinansowaniem raczej już będzie ciężko.. Ja juz komercyjne robie bo we Wrocławiu juz dawno nie ma.
Dzisiaj dużo o tym myślę. Na jaki koszt in vitro prywatnie musiałabym się nastawić? U mnie w invimedzie stoi duży plakat z informacja o promocji na in vitro pakiet 6.300 ale jak mniemam to bez zastrzyków i leków. Orientujesz się może jaki to koszt? Gdzieś dzisiaj wyczytałam, że w Poznaniu w Szpitalu na Polnej całkowity koszt wraz z zastrzykami to 9.900. Czy to realna kwota?

Kredko ja też wysoka jestem 179 i jak ostatnio płaszcza szukałam to każdy miał za krótkie rękawy:/
Marzen to ja 178 wiec rozumiem Twoj bol... dlugie nogi i rece nie sa stworzone zeby je ubierac haha. Nie wiem czy jest u Was sklep new look bo tam jest seria tall i no tam noezle pojechane z dligoscia czasem najkrotsze sa za dlugie wiec moze poszukaj??

reklama
Do góry