reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ale u mnie ta teoria się nie sprawdzała Beti :) bo jak podchodziliśmy do IUI to też brałam chyba od 3 dnia do 7 a wcale nie było dużo za to jak brałam od 5 dnia to masa była,ale nie raz nie pękały i były przerośnięte.

kamisia a Ty jak sie czujesz? kiedy masz jakąs wizytę? kiedy usg?

Ja,jakoś leci dzień za dniem,czuje kopniaki,od 29 grudnia nie przespałam porządnie ani jednej nocy bo co noc jakieś chore sny,budze się z przemyśleniami,najgorsze,że nie wiadomo co może się zdarzyć każdego dnia,ale cóż musimy żyć dalej. Wizytę mam 3.02 razem z usg no chyba,że do tego czasu bede miała wątpliwości czy jest dzidzi tętno to zaraz do lekarza. Cóż nam innego pozostaje....

reklama
Aniko,
Piękna beta:) ojjj będzie kawał Fasolki;);P
Aniko, powtórzysz betę w tym samym labo?

Kamisia
Dzzielna Ty Nasza!

Madziu,
:*

Beti,
a ile dni i jakie dawki masz brać tego puregonu?

Pyreczko
Ehhhh, przykre te chwile kiedy patrzysz na taki wynik bety....;( ale walczymy dalej!

Stacy
Aniko - jak oddałaś???

Pyreczko - u mnie koszt in vitro zamknął się jakoś w 10 tyś, ale w tym mam wliczony pobyt w Białymstoku, transport i jedzenie :-) ja miałam refundowany puregon, i jeszcze jakiś jeden. Koszt nie był duży, gorzej było po transferze bo leki już droższe.

Stacy, wykupiony lek został mi po stymulacji i oddałam komuś, kto nie miał refundacji... ja też wcześniej dostałam od koleżanki...

To mnie Kochana Anika sprezentowała puregon:*

Ememes
Jak tam Emma i jak Ty się czujesz?

Zuzik
:)

Ostatnia edycja:
Do góry