reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
Zuzik jak zwykle Twojego jednego postu niedowidzialam:p
U mnie wczesniej tez dziecko w poprzek lezalo, ale gdy trafilam do szpitala 30/31tydz glowa byla w dol:p moze ten atak bolu to od turbulencji, jak sie przekrecala ;) wyglada ze Twoj synus lezy jak lustrzane odbicie mojej małej:) poczekaj az zacznie tulic sie raczkami do pecherza:p ała;)
Stacy a jaka masz hb?
Moge zapytac kolezanki, ktora miala problem z zelazem i zadnego leku od doka n i e tolerowala, ani wynikow jej n i e poprawialy. Polecono jej jakis suplement (!!!) i w koncu poszlo w gore!

U mnie siara tez sie pojawila, ale bardzo niewiele;) raczej wlasnie takie biale kropki na srodku sutkow i czasami po kapieli widze cos sie tam błyszczy i probuje saczyc;p za to same sutki bolą bardzo. Musze zaczac je smarowac tym kremem na pekanie.
Co do anemii, ja dostalam tardyferon, ale ten bez fol. W ciagu 3 tyg hemoglobine mialam w normie. Tylko ja tez startowalam w ciazy z za wysokim zelazem.

Dzieki Dziewczyny za komplementy:)
Kredeczko ja tez tak mowilam! Ze bede wielorybem, wielka kulą, ze trzeba mnie bedzie toczyc itd...no to znalazl moj organizm rozwiazanie:D cukrzyca ciazowa! I nie da sie przytyc;) chudlam tylko i sie martwilam. Dziecko roslo a waga stala, albo spadala. od jakiegos czasu tyje tyle co dziecko przybiera, wiec chyba ok. Na razie 6,5 do przodu;) moze jeszcze z kilo podskocze. Nie sadze zeby wiecej:/

M z hodowla zarodkow sa rozne szkoly:) jedni podaja w drugiej dobie, bo twierdza, ze nie ma lepszych warunkow do hodowli niz macica kobiety. Druga szkola hoduje do 3-5doby, zeby widziec jak sie dziela. Która szkola lepsza?nie wiem;) ale z obydwu rodza sie dzieci i to najwazniejsze;)&&&

reklama
Do góry