reklama
M26
Fanka BB :)
Beti jak pęcherzyki?
niebajka
Fanka BB :)
Zuzik jak zwykle Twojego jednego postu niedowidzialam
U mnie wczesniej tez dziecko w poprzek lezalo, ale gdy trafilam do szpitala 30/31tydz glowa byla w dol
moze ten atak bolu to od turbulencji, jak sie przekrecala
wyglada ze Twoj synus lezy jak lustrzane odbicie mojej małej
poczekaj az zacznie tulic sie raczkami do pecherza
ała
Stacy a jaka masz hb?
Moge zapytac kolezanki, ktora miala problem z zelazem i zadnego leku od doka n i e tolerowala, ani wynikow jej n i e poprawialy. Polecono jej jakis suplement (!!!) i w koncu poszlo w gore!
U mnie siara tez sie pojawila, ale bardzo niewiele
raczej wlasnie takie biale kropki na srodku sutkow i czasami po kapieli widze cos sie tam błyszczy i probuje saczyc;p za to same sutki bolą bardzo. Musze zaczac je smarowac tym kremem na pekanie.
Co do anemii, ja dostalam tardyferon, ale ten bez fol. W ciagu 3 tyg hemoglobine mialam w normie. Tylko ja tez startowalam w ciazy z za wysokim zelazem.
Dzieki Dziewczyny za komplementy
Kredeczko ja tez tak mowilam! Ze bede wielorybem, wielka kulą, ze trzeba mnie bedzie toczyc itd...no to znalazl moj organizm rozwiazanie
cukrzyca ciazowa! I nie da sie przytyc
chudlam tylko i sie martwilam. Dziecko roslo a waga stala, albo spadala. od jakiegos czasu tyje tyle co dziecko przybiera, wiec chyba ok. Na razie 6,5 do przodu
moze jeszcze z kilo podskocze. Nie sadze zeby wiecej:/
M z hodowla zarodkow sa rozne szkoly
jedni podaja w drugiej dobie, bo twierdza, ze nie ma lepszych warunkow do hodowli niz macica kobiety. Druga szkola hoduje do 3-5doby, zeby widziec jak sie dziela. Która szkola lepsza?nie wiem
ale z obydwu rodza sie dzieci i to najwazniejsze
&&&
U mnie wczesniej tez dziecko w poprzek lezalo, ale gdy trafilam do szpitala 30/31tydz glowa byla w dol
Stacy a jaka masz hb?
Moge zapytac kolezanki, ktora miala problem z zelazem i zadnego leku od doka n i e tolerowala, ani wynikow jej n i e poprawialy. Polecono jej jakis suplement (!!!) i w koncu poszlo w gore!
U mnie siara tez sie pojawila, ale bardzo niewiele
Co do anemii, ja dostalam tardyferon, ale ten bez fol. W ciagu 3 tyg hemoglobine mialam w normie. Tylko ja tez startowalam w ciazy z za wysokim zelazem.
Dzieki Dziewczyny za komplementy
Kredeczko ja tez tak mowilam! Ze bede wielorybem, wielka kulą, ze trzeba mnie bedzie toczyc itd...no to znalazl moj organizm rozwiazanie
M z hodowla zarodkow sa rozne szkoly
G
gość_forum
Gość
A no o 20 
G
gość_forum
Gość
Aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
G
gość_forum
Gość