reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
Niebajko stan moich wód płodowych już od 29 grudnia (albo i wcześniej bo jeszcze 8 grudnia było mniej,ale poziom był w normie) jest praktycznie zerowy,dzidzia w jednej pozycji bo nie ma jak się przekręcać,usg utrudnione przez brak wód i ostatnio wyszłam przez to obolała strasznie. Dopełnianie nic nie da bo dzidzia się opije,ale nie wysiusia więc rozwiązanie nic nie dające,a mogłoby nawet zaszkodzić bo dzidzia by się opiła i mogłaby stać się małym balonikiem (tłumaczyli nam to konkretnie lekarze),ale kurde cały czas serce bije,są kopniaki (jednak mogą być spowodowane tym,że maluszkowi coraz gorzej tam...),zobaczymy sytuacje 3.02....:(

Zuzik. Regularnie podczytuje ale ostatnio nie nadrobilam jeszcze:-) ale zdjecia emi i malej super:-)

Ja tam rezerwacji na brzuszki nie robie, wezme ktory dacie:-D chociaz mam wrazenie ze sie tego nigdy nie doczekam:-(

Kredko proszę tu bzdur nie pisac ,razem będziemy w ciąży chodzić :*
Kochana nie bede psula dobrego forumowego nastroju wiec nie bede marudzic ale caly czas udaje przed soba i calym swiatem ze wszystko jest ok i robie dobra mine do zlej gry... i jedyne slowo ktore mnie obecnie okresla to bezsilnosc...

reklama
Kamisiu..... Ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, co przezywasz i jaką masz gonitwa myśli. A przemawia przez Ciebie taki spokój i nadzieja, ze można by się od Ciebie uczyć. Przytulam Cie mocno i modle sie, by stal sie Cud i Twoja Kruszonka była zdrowa :*

Kredko, choć łatwiej nam uwierzyć w szczęście innych niż swoje własne, to mimo całej beznadziei i bezsilności, która Cię teraz ogarnia, uwierz, ze i na Ciebie przyjdzie pora :*

Do góry