reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Kredki, nie kojarze żadnej dziewczyny z Bielska. Ja miałam zwykle hsg i nie musiałam mieć żadnej czystości sprawdzonej. Wszystko na NFZ w szpitalu.

Kredki, a nie możesz zostać u rodziców na ten miesiąc? Na spokojnie ogarniesz wszystkie tematy...

reklama
Ja mialam w 9dc hsg.

Aniko ja nie moge na tak dlugo przyleciec bo jak wiecie pracuje w domu i nie jest to praca na pelen etat ale zawsze cos dorobie tym bardziej ze teraz mam pracowity sezon;-)

Ja mialam w 9dc hsg.

Aniko ja nie moge na tak dlugo przyleciec bo jak wiecie pracuje w domu i nie jest to praca na pelen etat ale zawsze cos dorobie tym bardziej ze teraz mam pracowity sezon;-)
Kredko, bo właśnie pamietalam, ze pracujesz w domu i myślałam, ze dzięki temu uda się coś zadziałać. Ale to chyba nie jest takie proste :/
Wierzę, ze coś wymyslisz :)

Dziewczyny do poniedzialku koniec o mnie! Tyle tu dobrych newsow ze skupmy sie na nich!!!
Zadzwonie do podziemnego w poniedzialek i zobacze co mi powie, jak mi da skierowanie na hsg tutaj to pojade zrobic.

Beti a jak u Was sytuacja? Jakies przemyslenia? Plany? Jak fajki i alkohol? Jak w pracy? Jak po awansie? Teskno tu za Toba wiec walnij jakis dluzszy monolog:-*

Trzymam kciuki za wszystkie wieści dzisiejsze &&&&

Mi coś zaszkodziło....wymiotuje i czuje się strasznie także taka ładna pogoda a ja pewnie nic nie zrobie :( :(

reklama
Do góry