Ja 6 miechów walczę o HSG i końca nie widać. A mi się wydawało, że procedura in vitro długo trwa i wymaga zachodu. Śmiać mi się z siebie chce. Z bezsilności i z żalu... In vitro poszło ekspresowo a tu utknęłam na takiej pierdole.

reklama

chyba nie będzie mi dane zobaczyć dwóch kresek na teście...
chyba nie będzie mi dane zobaczyć dwóch kresek na teście... 
M26
Fanka BB :)
Kurcze Nouvelle słabiutki ten progesteron ;/ a co lekarz mówił ostatnim razem na taki wynik?  A owulacja w tym cyklu była?

M26 wiem właśnie... Ostatnio gin nic konkretnego nie mówił poza tym, że był zaskoczony, że tak niski przy tylu lekach. Bardziej interesowała go prolaktyna. Co do owulacji w tym cyklu to nie wiem do końca bo nie robiłam monitoringu ale śluz płodny był i to nawet sporo jak nigdy dotąd. Teraz jestem załamana... Strasznie się boję, że to już koniec... liczyłam, że w następnym cyklu zrobimy kolejne iui.
 M26 wiem właśnie... Ostatnio gin nic konkretnego nie mówił poza tym, że był zaskoczony, że tak niski przy tylu lekach. Bardziej interesowała go prolaktyna. Co do owulacji w tym cyklu to nie wiem do końca bo nie robiłam monitoringu ale śluz płodny był i to nawet sporo jak nigdy dotąd. Teraz jestem załamana... Strasznie się boję, że to już koniec... liczyłam, że w następnym cyklu zrobimy kolejne iui.M26
Fanka BB :)
A jaki progesteron bralas?  Może coś jeszcze wystarczy dorzucić

reklama

Podziel się: