reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lazurytka ja zmieniłam lekarza właśnie dlatego, że sama musiałam myśleć jakie badania zrobić. Niejednokrotnie podczytywałam różne fora i stamtąd czerpałam wiedzę odnośnie badań. A tak nie powinno być. Po to płacimy tyle kasy żeby chociaż wiedzieć co i jak. Ja jak zapytałam tego lekarza jaki jest sens robienia stymulacji owulacji przez 3 cykle jak nienwiemy czy mam drożne jajowody to się zdenerwował, że wiem coś więcej i pewnie nie naciągnie mnie. Potem kazał mi zrobić drożność ale tylko u jich w klinice za 1500zł, wtedy go zmieniłam. Ale on się nie zmienił wczoraj słuchajcie powiedział mi że drożność też muszę powtórzyć... przeglądałam teraz wszystkie moje wyniki i są aktualne. A nie słyszałam żeby trzeba było powtarzać drożność przed iui?

reklama
Współczucia... Ja tak wczoraj czekałam z wynikami w ręku, których nie do koca rozumiałam. Ciśnienie 200/100 jak nic:) Trzymam kciuki za giganty (całe!).

KWIECIEŃ

29- Katharina - podgląd
MAJ

2- Lazurytka- wizyta
5- Nouvelle- wizyta
11- Anika - wizyta
12- Nouvelle - wizyta
17- M26- wizyta
Beti- iui
Marzen - wizyta

CZERWIEC

Ewik- hsg
Pyreczka - laparoskopia

Kredka- ivf - start attachFull755319

Katharino, Lumio, Pyreczko czekamy na Was

To ja się dopisuję do 5 maja. Idziem zobaczyć serce po raz pierwszy:)))

Jeśli lekarz nie powiedział;"Nic z tego", to myśleć pozytywnie, stale i bez przerw. W ostatnim skoku pęcherzyki mogą mocno wyskoczyć. To teraz jak ja, poszukiwać zajęć, przy których nie da rady za dużo myśleć i się stresować:)

reklama
Do góry