adunnnia90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie Jolancik jak iui i wrażenia po zabiegu na polnej?
Fajnie ze wypoczylas i sie zrelaksowalas [emoji4] czekam jutro na info po wizycie u gin [emoji2] ja jednak trzymam kciuki zeby torbiel sie wchlanela [emoji4] [emoji4] [emoji4]no w końcu Was doczytałam
Nowięc ferie skończone,dziś wrócilismy do domku i powiem Wam ze wypoczęłam psychicznie,nie myslalam w ogole i dobrze mi z tym.
Jutro rano mam usg spradzające czy torbiel sie wchłonłęła i też wgl o tym nie myślałam.Nastawiam się że nie wchlonela sie bo byla duza i 1 cykl moze być dla niej mało, ale jestem spokojna jak nie teraz to w koncu sie kiedys wchłoniejestem luzak czester po tym wyjezdzie. Aha zdrowaśki odmówione w Częstochowie za nas wszystkie
![]()
no w końcu Was doczytałam
Nowięc ferie skończone,dziś wrócilismy do domku i powiem Wam ze wypoczęłam psychicznie,nie myslalam w ogole i dobrze mi z tym.
Jutro rano mam usg spradzające czy torbiel sie wchłonłęła i też wgl o tym nie myślałam.Nastawiam się że nie wchlonela sie bo byla duza i 1 cykl moze być dla niej mało, ale jestem spokojna jak nie teraz to w koncu sie kiedys wchłoniejestem luzak czester po tym wyjezdzie. Aha zdrowaśki odmówione w Częstochowie za nas wszystkie
![]()
Hej dziewczyny! Miałam dziś zabieg przed 10tą rano wykonano iui na nie pęknietym pęcherzyku (20mm) a parametry męża "nie najgorsze" (z 48 mln po obróbce podano mi 12 mln) - oby wystarczyło...No właśnie Jolancik jak iui i wrażenia po zabiegu na polnej?
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki &&& teraz tylko czekac na pozytywna bete [emoji4]Hej dziewczyny! Miałam dziś zabieg przed 10tą rano wykonano iui na nie pęknietym pęcherzyku (20mm) a parametry męża "nie najgorsze" (z 48 mln po obróbce podano mi 12 mln) - oby wystarczyło...
A Wam jaką ilość nasionek podano? I co mówili lekarze?
A wrażenia w poradni bardzo pozytywnie bo byliśmy sami i nikogo więcej ;-)
To trzymam kciuki zebys mogla podejść w tym cyklu do IUI [emoji4] &&& ja juz odliczam dni do pon. w pon monitoring i zapewne bede duzo bardziej do przodu odnośnie wiedzy i przygotowan do in vitro bo chce sie lekarza o wszystko wypytac jak to wyglada czasowo z badaniami, lekami i podejsciem bo jesli 4 sie nie uda to nie chce stac w miejscu tylko isc do przodu [emoji2]Hello, byłam dzis na usg wiec torbiel ma 2,5 cm a miala 4 cm i chyba pecherzyk 14 mm endo 6,5. Powinnam miec dzis owulacje ale sie pochrzanilo z hormonami przez ovi no i w poniedzialek kontrola. Jak pecherzyk urosnie i bedzie to pecherzyk to moze w tym cyklu iui. Bo mimo ze torbiel jest to jak nie stymulujemy to mozna robic iui - dopytałam.
Co u Was?
ja tez wizyta w pon. i bede wiedziala czy w tym cyklu iui. Ja tez podpytam ile proponuje mi gin jeszcze iui pewnie ze 2 to max i tez juz mysle powoli o in vitro.. Daj koniecznie znaka po wizycieTo trzymam kciuki zebys mogla podejść w tym cyklu do IUI [emoji4] &&& ja juz odliczam dni do pon. w pon monitoring i zapewne bede duzo bardziej do przodu odnośnie wiedzy i przygotowan do in vitro bo chce sie lekarza o wszystko wypytac jak to wyglada czasowo z badaniami, lekami i podejsciem bo jesli 4 sie nie uda to nie chce stac w miejscu tylko isc do przodu [emoji2]
A jak tam plany sylwestrowe dziewczyny? [emoji4] [emoji2]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
co do sylwka ide na domowke, ale poki co tez chora i leze w wyrku..To trzymam kciuki zebys mogla podejść w tym cyklu do IUI [emoji4] &&& ja juz odliczam dni do pon. w pon monitoring i zapewne bede duzo bardziej do przodu odnośnie wiedzy i przygotowan do in vitro bo chce sie lekarza o wszystko wypytac jak to wyglada czasowo z badaniami, lekami i podejsciem bo jesli 4 sie nie uda to nie chce stac w miejscu tylko isc do przodu [emoji2]
A jak tam plany sylwestrowe dziewczyny? [emoji4] [emoji2]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom