reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wiem co czujesz [emoji20] ja tez gdy mi smutno i myślę o dzieciach to tule sie do mojego psa... Mam nadzieję i trzymam kciuki zeby 13 piatek byl Twoim szczesliwym dniem [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję mam taką nadzieję i tego samego życzę Tobie by ostatnie podejście do iui okazało się szczęśliwe :)

reklama
Hej dziewczyny ha wróciłam wreszcie do żywych ! [emoji4] ufff... Anet to trzymam kciuki za IUI w tym cyklu.
Jolancik to teraz czekanie.... I kciuki za 13go.
Vadera teraz to już musisz doczekać do 1go!!!!!

U mnie wczoraj kuzynka urodziła synka. Fajnie ale zazdrość jest jak nie wiem. To dziecko to totalna wpadka. Ona studentka on student. Na szczęśliwych to oni nie wyglądają .... A mnie szlag trafia.
Ja ten cykl musiałam odpuścić IUI ale ponieważ owulacja była i nie można byli hej zmarnować to mężowi "roboty" nie darowałam... Hahaha... gorączka nie gorączka....

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny, dzisiaj wkoncu dostalam okres, zaczynam podejscie do 2 IUI.
W niedziele 1 stycznia jade na monitoring i po zastrzyki. Drugi monitoring bedzie 6 stycznia, jak wszytko bedzie ok to IUI w okolicach 11 stycznia.

No i hej. Ja po becie i sie pogubilam...bo iui mialam 16 czyli byl to moj 14 dc, dzisiaj beta czyli rowno 14 dni po iui, cykle mam dokladnie 28 dniowe wiec @ dzisiaj albo jutro a tu beta 5,2 :-\ i nie wiem. Na pewno powtorze i obawiam sie ze lipa z tego ale taka malutka i cichutka nadzieje mam. Przy tamtej oui beta byla po 14 dniach w 27 dc i wyniosla 2,0 po czym na drugi dzien dostalam @

Objawow @ brak ani brzuch ani kregoslup ani nawet zlosc...z kolei strasznie ale to strasznie bola mnie piersi. I co ja mam myslec?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 3dpo, czas odliczania do testowania. Zaczynam testować od 8.01. U nas staranka były naturalne, pojedynczy strzał, bo jelitówka nas dopadła tuż przed owu.. mnie dalej kręci w żołądku i jelitach i kataru dostałam..
liczę ze sie uda bo M w tym cyklu brał Flavamed na rozrzedzenie spermy i chyba zrobila swoją robotę. Ciekawe czy to pomogło uwolnić plemniczki aby dotarły do celu..
Jak sie nie udało, to w styczniu m idzie do urologa sprawdzić czy mechanicznie jest wszystko ok, kontynuujemy iui do marca i potem in vitro.

Sylwester w domku, z rodzicami i bratem, bratowa i chrześniakami.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

No i hej. Ja po becie i sie pogubilam...bo iui mialam 16 czyli byl to moj 14 dc, dzisiaj beta czyli rowno 14 dni po iui, cykle mam dokladnie 28 dniowe wiec @ dzisiaj albo jutro a tu beta 5,2 :-\ i nie wiem. Na pewno powtorze i obawiam sie ze lipa z tego ale taka malutka i cichutka nadzieje mam. Przy tamtej oui beta byla po 14 dniach w 27 dc i wyniosla 2,0 po czym na drugi dzien dostalam @

Objawow @ brak ani brzuch ani kregoslup ani nawet zlosc...z kolei strasznie ale to strasznie bola mnie piersi. I co ja mam myslec?

Powtórz za dwa dni zobacz jak przyrasta. Trzymam kciuki aby szla do góry &&& u mnie na kartce od wyniku bety zawsze pisze ze jesli wynik byłby kolo 5 to nalezy powtorzyc po 48 godzinach.

U mnie 3dpo, czas odliczania do testowania. Zaczynam testować od 8.01. U nas staranka były naturalne, pojedynczy strzał, bo jelitówka nas dopadła tuż przed owu.. mnie dalej kręci w żołądku i jelitach i kataru dostałam..
liczę ze sie uda bo M w tym cyklu brał Flavamed na rozrzedzenie spermy i chyba zrobila swoją robotę. Ciekawe czy to pomogło uwolnić plemniczki aby dotarły do celu..
Jak sie nie udało, to w styczniu m idzie do urologa sprawdzić czy mechanicznie jest wszystko ok, kontynuujemy iui do marca i potem in vitro.

Sylwester w domku, z rodzicami i bratem, bratowa i chrześniakami.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki &&& mam nadzieje ze staranka okażą sie owocne [emoji4] [emoji4] [emoji4] my w przyszlym tygodniu podchodzimy do 4 ostatniej IUI i jesli sie nie uda to in vitro. W pon mamy wizyte w klinice i podpytam lekarza jak to wyglada z in vitro

No to chyba można Ci gratulować!!!! Łaaaaaał cóż za wiadomość na koniec tego roku!!!!! Powtórz za 2 dni żeby zobaczyć przyrost....

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry