reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
I ja na prawdę uważam że rady doświadczonych dziewczyn są potrzebne ale wyrażane w bardziej cywilizowany sposób a nie tak że człowieka sprowadzać mają do pozycji parteru i obrażać... Czy to o to chodzi na tym forum? Myślę że takie słowa są na prawdę niepotrzebne.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale wiekszosc z was nie chce zrozumiec w cywilizowany sposob...

reklama
I ja na prawdę uważam że rady doświadczonych dziewczyn są potrzebne ale wyrażane w bardziej cywilizowany sposób a nie tak że człowieka sprowadzać mają do pozycji parteru i obrażać... Czy to o to chodzi na tym forum? Myślę że takie słowa są na prawdę niepotrzebne.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Joko zgadzam się z Tobą, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie a inne Panie mają prawo się nie zgadzać ale można to napisać w kulturalny sposób bez obrażania. Każdy niech troszczy się o siebie i szanuje wybór innych. Nikt nie jest tutaj alfą i omegą ;)

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale wiekszosc z was nie chce zrozumiec w cywilizowany sposob...
Co masz namysli cywilizowany sposob? Nie bazuje na opini 1 lekarza. Tylko 3!!! I kazdy powiedzial mi to samo przez 10 dni dupek 2x1 i kazal zaczac brac 2 dni po IUI. W tym jeden lekarz SPECJALISTA Z KLINKI LECZENIA NIEPŁODNOŚCI!!! A Wy niektore zachowujecie sie jakbyscie po niewiadomo jakich studiach medycznych byly. I tak jakby opinie waszych lekarzy byly najlepsze, najmadrzejsze...ehhh....
I do tego SPECJALISTY dojeżdżamy z M 300 km. Nie poszlam do pierwszej lepszej byle jakiej kliniki...!!!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Co masz namysli cywilizowany sposob? Nie bazuje na opini 1 lekarza. Tylko 3!!! I kazdy powiedzial mi to samo przez 10 dni dupek 2x1 i kazal zaczac brac 2 dni po IUI. W tym jeden lekarz SPECJALISTA Z KLINKI LECZENIA NIEPŁODNOŚCI!!! A Wy niektore zachowujecie sie jakbyscie po niewiadomo jakich studiach medycznych byly. I tak jakby opinie waszych lekarzy byly najlepsze, najmadrzejsze...ehhh....

Czytaj wszystkie posty to zrozumiesz a nie tylko wybiorczo...zreszta rob co chcesz tylko potem miej tretensje do siebie a nie do losu
...

Czytaj wszystkie posty to zrozumiesz a nie tylko wybiorczo...zreszta rob co chcesz tylko potem miej tretensje do siebie a nie do losu
...
Brawo!!![emoji122] [emoji122] [emoji122] czyli sugerujesz mi ze sluchajac lekarzy w tym SPECJALISTY nigdy w ciazy nie bede bo nie slucham takich osob wszechwiedzacych jak wy..........

Brawo!!![emoji122] [emoji122] [emoji122] czyli sugerujesz mi ze sluchajac lekarzy w tym SPECJALISTY nigdy w ciazy nie bede bo nie slucham takich osob wszechwiedzacych jak wy..........

Naprawde brawo...nie kontynuuje tej zenujacej rozmowy z toba...tylko pomysl ze podpowiadaja ci dziewczyny ktorym sie udalo...

reklama
Naprawde brawo...nie kontynuuje tej zenujacej rozmowy z toba...tylko pomysl ze podpowiadaja ci dziewczyny ktorym sie udalo...
I gratulacje dla tych co się udało ale niezapominajmy, że każdy przypadek jest inny, każda ma inne problemy i nie ma złotej recepty równej dla wszystkich. Nasi lekarze na swoich kontach też mają leczenia zakonczone sukcesami...

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry