reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Anett to nie osad tylko rada. Wiele dziewczyn nie moze sobie poradzic z problemem i to nic wstydliwego wrecz przeciwnie! Po to psycholodzy sa zatrudniani w klinikach bo jest taka potrzeba a wiele dziewczyn o tym nie wie albo sie wstydzi... walka o dziecko to pewno jedna z najeiekszych jakie toczymy w zyciu wiec lekko nie jest nikomu..

reklama
Anett96 przestańcie nadinterpretowac wypowiedzi innych. Nikt pisze tu złośliwie czy żeby sprawić komuś przykrość. Wszystkie wiemy jakie staranie o Maluszka jest bolesne I jak comiesięczne rozczarowanie siada na psychice. Czasem pomoc specjalisty jest wskazana. Nie każda z nas potrafi sobie poradzić z nagromadzonymi emocjami. I to tyle, bez złośliwości I złych intencji

Aby zakonczyc temat tej żenady napisze po raz ostatni:

Adunia jest mi ciebie zal..
Zrobilas wojne na forum tylko po to zeby potem podkulic ogon i przeprosic.. to dobrze ale mam wrazenie ze po prostu sie przestraszylas... sama dobrze wiesz czego... w wielu klinikach pracuja psycholodzy i wydaje mi sie ze moze dobrze by bylo sie skonsultowac bo masz problem z emocjami i jestes chyba troche zachwiana emocjonalnie. Nie pisze tego zlosliwie ale zeby ci pomoc bo wydaje mi sie ze tego potrzebujesz.
Piszesz ze 3 lata sie staracie.. jezeli to 3 lata pod okiem tego samego lekarza to chyba troche czasu zmarnowalas..

Mam nadzieje ze jestes w ciazy i bedziesz dawala zlote rady na watku dla zaciazonych.
Nie znasz mojej historii...ale po co Ci to szkoda sie wypisywac [emoji4] ja przeprosilam bo miałam na to odwage a mnie nikt nie przeprosil za slowa które padly w moja strone...wiec to chyba o czyms swiadczy....
A co do lekarzy to widze ze nadal do Ciebie nie dotarlo ze kazdy jest inny i ma swoje praktyki...ale temat juz wczoraj zamknelysmy!
Kredka no chyba troche przesadzilas z tym osądem... naprawdę.
Wstyd.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Addunia, co do weekendu to niestety moj maz dzis pracuje i jutro tez, wiec skocze do rodzicow na obiadek i z nimi posiedze:)
Co do pracy jeszcze mam 2 tygodnie - zaczynam troche stresowac bo to duzewyzwanie, bede tam budowala zespol wiec stresuje bo ja rok w domu siedze i boje ze nie podołam :) ale jak wpadne w wir to poleci :)
planujemy na kolejny weekend jechac do spa i naladowac akumulatory:)
zrowko juz lepiej ale mialam takie dziwne leki po ktorych bardzo zle sie czulam, dziwne takie pierwszy raz takie mi ktos zalecił..
Detoks jeszcze nie , narazie jestem za słaba po kilku dniach mysle zrobie.
W pon. wizyta u ginek - zaczynam z nia temat in vitro. Dam Wam znaka co powiedziała.
Au Ciebie jakie plany na weekend?
Trzymam kciuki za testowanie!!! :)
My chcemy sie dzis wybrac do kina na Poprostu przyjazn, a potem chyba odpoczynek w domu[emoji4] jakos na nic nie mam ochoty tylko bym lezala...a jeszcze mnie kaszel meczy strszanie. Nie dziekuje...jeszcze 4 dluuuugie dni. Nie wyszukuje u siebie zadnych objawow bo po co zobaczymy co bedzie jak nie wyjdzie to i ja bede blizej in vitro.
Oj po roku przerwy to na poczatku ciezko bedzie chyba w ten wir pracy wpasc ale dasz rade [emoji4] a nie bedziesz miala problemu w nowej pracy z wolnym jak bedziesz potrzebowac do in vitro?

My chcemy sie dzis wybrac do kina na Poprostu przyjazn, a potem chyba odpoczynek w domu[emoji4] jakos na nic nie mam ochoty tylko bym lezala...a jeszcze mnie kaszel meczy strszanie. Nie dziekuje...jeszcze 4 dluuuugie dni. Nie wyszukuje u siebie zadnych objawow bo po co zobaczymy co bedzie jak nie wyjdzie to i ja bede blizej in vitro.
Oj po roku przerwy to na poczatku ciezko bedzie chyba w ten wir pracy wpasc ale dasz rade [emoji4] a nie bedziesz miala problemu w nowej pracy z wolnym jak bedziesz potrzebowac do in vitro?

My chcielismy do kina ale kaos nic nie widzialam dla siebie. ja mam to samo ze tylko bym lezala co i zreszta robie. komp i tv.
No własnie ja nie wiem co ja zrobie z tym invitro i nowej pracy jak to pogodze?? bede myslec jak juz dojdzie do tego :)

My chcielismy do kina ale kaos nic nie widzialam dla siebie. ja mam to samo ze tylko bym lezala co i zreszta robie. komp i tv.
No własnie ja nie wiem co ja zrobie z tym invitro i nowej pracy jak to pogodze?? bede myslec jak juz dojdzie do tego :)
Dokladnie wszystko wyjdzie w praniu jak to mowia [emoji4]

reklama
Do góry