Kurcze byłoby super!!! Ale ja u siebie jakoś szans nie widzę. Przed chwila zauwazylam ze mam dziwny śluzjak na okres także dziwna sprawa...to na 100% nie przypomina implantacji. Także czekam
![]()
A może...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze byłoby super!!! Ale ja u siebie jakoś szans nie widzę. Przed chwila zauwazylam ze mam dziwny śluzjak na okres także dziwna sprawa...to na 100% nie przypomina implantacji. Także czekam
![]()
Tylko jedna rzecz mnie zastanawia...jaka była przyczyna swedzenia i bolu piersi wczoraj, a dzisiaj może leciutki ból i nic więcej?A może...ja dzisiaj już brzucha nie czuje w ogóle, piersi za to dosyć bardzo przy brodawkach. Tydzień oczekiwań przed nami
![]()
A co tam u Ciebie ??Trzymam kciuki za was wszystkie[emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]
A co tam u Ciebie ??
Może pogoda jak się poprawi to już będzie lepiejU mnie to nic się nie dzieje z niczym nie działam siedzę trochę w dołku psychicznym i próbuje się podnieść.
Kochana Ty nasz wspaniały Motywatorze, nie możesz się poddać. Kazda tu trzyma za Ciebie kciuki :-) jeszcze wyjdzie słoneczko. Wiadomo ze jest trudno. Czasem cholernie ale na końcu tej drogi jest upragnione spełnienieU mnie to nic się nie dzieje z niczym nie działam siedzę trochę w dołku psychicznym i próbuje się podnieść.
Może pogoda jak się poprawi to już będzie lepiej [emoji123] głowa do góry, jesteśmy z Tobą [emoji8]
Kochana Ty nasz wspaniały Motywatorze, nie możesz się poddać. Kazda tu trzyma za Ciebie kciuki :-) jeszcze wyjdzie słoneczko. Wiadomo ze jest trudno. Czasem cholernie ale na końcu tej drogi jest upragnione spełnienie