Paulynka224
Zaangażowana w BB
Witaj i rozgosc się oby nie na dlugo[emoji846] wszystkie będziemy tu zaciskać kciuki żeby 1 IUI zakończyła się sukcesem[emoji110][emoji3590]
Dziękuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Witaj i rozgosc się oby nie na dlugo[emoji846] wszystkie będziemy tu zaciskać kciuki żeby 1 IUI zakończyła się sukcesem[emoji110][emoji3590]
DziękujeNo ja mam mieszane uczucia co do tego , ale czekam i się dłuuuzy strasznie.
![]()
Wszystkim Nam sie zawsze dłużyło i niektórym wciąż sie dłuży to oczekiwanie. Moze w Naszym towarzystwie czas szybciej bedzie Ci leciał! Witamy serdecznie!DziękujeNo ja mam mieszane uczucia co do tego , ale czekam i się dłuuuzy strasznie.
![]()
Trzymam kciuki, żeby żołnierze dali radęHej kochane,
Czytam wasze wpisy nieśmiało i chciałabym do Was dołączyć
Jestem Paulina , i w piątek 6.11.2020 odbyła się Nasza pierwsza IuI.
Niestety jak na złość musieliśmy wybierać czy wgl.tą iui zrobić w piątek bo mój po całej procedurze okazało się ,że ma za mało wojowników (żeby odbyła się iui powinno być około 1 mln. a my mieliśmy 647 tys. )
ale zdecydowaliśmy się bo nie po to człowiek tyle przechodził badań . Iui odbyła się na pękniętym pęcherzyku. Więc mamy nadzieję ,że może mało liczne ale mocne wojowniki z nich i ,że 16listopada w końcu zobaczymy upragnione 2 kreseczki bądź podwyższoną betę![]()
Jakoś mi się twój nick kojarzył że ty masz imię na E a mąż na JDokładnie. Tym bardziej że moj mąż na na imię Mikołaj i to byłby piękny prezent na imieniny![]()
A na kiedy mniej więcej liczysz że będziesz miała termin? Lipiec jakoś?Moje maleństwo też się urodzi blisko mojej 9 rocznicy ślubu[emoji6] a właściwie po rocznicy ale prezent będzie[emoji4]
Hehehe, E to pierwsza litera imienia , I to pierwszy litera nazwiska panieńskiego a J pierwsza litera nazwiska po mężuJakoś mi się twój nick kojarzył że ty masz imię na E a mąż na J![]()
Ale twój tok myślenia jak najbardziej logicznyHehehe, E to pierwsza litera imienia , I to pierwszy litera nazwiska panieńskiego a J pierwsza litera nazwiska po mężutak sobie to na szybko wymyśliłam z myślą że będę tu tylko chwilę
![]()
A na kiedy mniej więcej liczysz że będziesz miała termin? Lipiec jakoś?
GRATULACJE!Dziewczynki mam wyniki
Dziś beta - 976,77[emoji33]