eij
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiesz nie chce w kółko na to zwalaćAhhh te ciążowe hormony
![]()
masz cudownego mężczyznę obok swojego boku i tym bardziej pewnie cieszy się że ma tak empatyczną i wakeczna żonę jak ty. ( Tak cię odbieram czytając wszystkie posty)Sama byłam w szoku. Wiem że to jest dla faceta bardzo drażliwy temat dlatego nigdy nie próbowałam go namawiać. Wycofałam się całkowicie. Aż w końcu on mówi że chce mieć dziecko, skoro biologicznie nie moze to poradzimy sobie inaczej. I na drugi dzień umawiałam się w klinice![]()
No wiesz nie chce w kółko na to zwalaćja ogólnie jestem wrażliwa, a faceci właśnie mnie rozczulają bardzo w różnych takich sytuacjach
![]()
Dziękuję, bardzo mi miło czytajac Twoje słowamasz cudownego mężczyznę obok swojego boku i tym bardziej pewnie cieszy się że ma tak empatyczną i wakeczna żonę jak ty. ( Tak cię odbieram czytając wszystkie posty)
Cudowna wiadomośćDziewczyny dostań cudowne wiadomości z laboratorium moje dwa kolejne zarodki pięknie się rozwinęły ( potrzebowały tylko trochę więcej czasu- leniuszki po tatusiu) i są kropkami 4.22.
Tym samym z 6 zarodków, jeden jest już ze mną w domu a 3 czekają cierpliwie w bezpiecznym miejscu.
Z drugiej strony my już razem tyle przeszliśmy że razem chyba działamy na siebie motywującomasz cudownego mężczyznę obok swojego boku i tym bardziej pewnie cieszy się że ma tak empatyczną i wakeczna żonę jak ty. ( Tak cię odbieram czytając wszystkie posty)
Dziewczyny dostań cudowne wiadomości z laboratorium moje dwa kolejne zarodki pięknie się rozwinęły ( potrzebowały tylko trochę więcej czasu- leniuszki po tatusiu) i są kropkami 4.22.
Tym samym z 6 zarodków, jeden jest już ze mną w domu a 3 czekają cierpliwie w bezpiecznym miejscu.