Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak, pchasz do oporuDziękujęByłam w aptece to jednak mam zapisany utragestan czy jakoś tak . To czyli co cały palec mam do pochwy włożyć ? Przepraszam, że zadaje głupie pytanie ale jestem zielona bo nigdy nic nie brałam dopochwowo.
Dokładnie tak, całyDziękujęByłam w aptece to jednak mam zapisany utragestan czy jakoś tak . To czyli co cały palec mam do pochwy włożyć ? Przepraszam, że zadaje głupie pytanie ale jestem zielona bo nigdy nic nie brałam dopochwowo.
Hej dziewczyny![]()
Wszystkim bardzo serdecznie gratuluje, dawno tu nie bylo tak duzo dobrych wiadomosci [emoji16][emoji16][emoji16]
Zaraźcie mnie tymi pozytywnymi testami [emoji13] ja od jutra znowu zaczynam zastrzyki, wkracza gonapepthylprzez te 3 mce przerwy odzwyczailam sie od staran, wizyt w klinice, badan i tego wszystkiego
![]()
Dokładnie tak, pchasz do oporu [emoji6]
Np dokladnie, ale az sie stresknilam za tymi wizytamiHej
Na pewno dobrze Ci to zrobiło, masz teraz czysta głowę i więcej energii do działania.
Ja też po 4 nieudanych iui miałam przerwę 3 miesiące i to był super pomysł [emoji16]
Do kliniki, aż dziwnie było wrócić, ale zobaczysz lada moment i będziesz przed transferem.
Przesyłam Ci duuuuuuzo cierpliwości [emoji8]
Utrogestan straaaasznie wypływa. Także obowiązkowo wkładkaDziękujęByłam w aptece to jednak mam zapisany utragestan czy jakoś tak . To czyli co cały palec mam do pochwy włożyć ? Przepraszam, że zadaje głupie pytanie ale jestem zielona bo nigdy nic nie brałam dopochwowo.
Trzymam kciukiHej dziewczyny![]()
Wszystkim bardzo serdecznie gratuluje, dawno tu nie bylo tak duzo dobrych wiadomosci
Zaraźcie mnie tymi pozytywnymi testamija od jutra znowu zaczynam zastrzyki, wkracza gonapepthyl
przez te 3 mce przerwy odzwyczailam sie od staran, wizyt w klinice, badan i tego wszystkiego
![]()
Dokładnie tak, pchasz do oporu![]()
Dziękuję dziewczynyDokładnie tak, całyi nie przejmuj się jak na wkładkę coś wypłynie, co ma się wchłonąć to się wchłonie
![]()