reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hejka dziewczyny! jestem po wizycie....progesteron w tym dc powinnam miec do 10 ng/ml a ja mam do 15 ng/ml wiec jest b. dobrze nie musze brac dodatkowo luteiny, endo utrzymuje sie na 12mm, wolny płyn w zatoce...no i mam dac jej znac za tydz o II kreskach...bo jak to moja ginka powiedziala wszystko super ciaza ma byc i juz! hehehe no zobaczymy:-)

Heja ASIIEK no to super wieści, świetnie ciesze się że wszystko jest
w porządku:-):-):-):-) kochana ja trzymam mocno wszystkie paluchy za Twoje dwie kreseczki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!
Czyli za tydzień w czwartek, piątek będzie wszystko wiadomo??????:blink:
Kochane ja mam pytanie czy Was po IUI też tak prawie tydzień po bolał brzuch na okres bo mi to wcale nie przechodzi a wręcz boli coraz bardziej:oo: i do tego dzisiaj miałam jeszcze małe plamienie. Normalnie czuje się jakbym zaraz miała dostać @
a to jeszcze 10 dni

reklama
Asienko mnie praktycznie do teraz cały czas pobolewaja jajniki jak na @...poza tym tak jak wspominałam ciagle duze ilosci sluzu..chociaz dzisiaj jest juz mniej...tak 15.12 mam dostac @ wiec bedzie wszystko wiadomo..oby nie przyszła:-)

Asienko mnie praktycznie do teraz cały czas pobolewaja jajniki jak na @...poza tym tak jak wspominałam ciagle duze ilosci sluzu..chociaz dzisiaj jest juz mniej...tak 15.12 mam dostac @ wiec bedzie wszystko wiadomo..oby nie przyszła:-)

Kochana to jeszcze masz cztery dni niepewności, mam nadzieje że czai się tam mała fasoleczka!!!!:ninja2: i wyskoczy piętnastego na teściku:tak:
ehhh jak ja bym chciała przeczytać że którejś z Dziewczyn sie udało że jest forumowa fasoleczka:tak: i przerwac tą cisze!!!! Dziewczyny Brać się do roboty i pisać cudowne nowinki!!!!

Asienka te bóle brzycha jak na @ i plamienie to mogą byc spowodowane zagnieżdzaniem sie fasoleczki:tak: Jejku ale byłoby superr jakby się udałao, kochana mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&& Bardzo możliwe ze nie będzie trzeba próbować jeszcze raz i zbierać kasy na IVF:-) Życzę Ci tego z całego serduszka:tak:
Asiiek to superrr wiesci, za Ciebie również mocno trzymam kciuki &&&&&&&, miejmy nadzieje ze w Twoim brzuszku juz siedzi malutka fasoleczka:-D

Za pozostałe dziewuszki rówież kciuki zaciśniete:tak: Pozdrawiam!

Czesc Dziewuszki:) Dawno mnie nie bylo, taki goracy okres w pracy i nie mialam czasu zajrzec. Ale od jutra odpoczywam, ide do szpitala na laparoskopie. Mam lekkiego stracha, mozliwe ze w sr dowiem sie jaka jest przyczyna naszych niepowodzen.. Asiiek trzymam za Ciebie kciuki i czekam niecierpliwie na dobre wiesci, dawno juz takich tu nie bylo, wiec kazdej z nas sa potrzebne dla podniesienia wiary ze i nam sie uda:)

dziekuje dziewczynki :-) no zobaczymy co bedzie...poki co jajniki ucichły....sluzu coraz mniej dydki robią sie ciezkie wiec tak jak przed @...i mysle ze ona sie u mnie zjawi ehhh

Czesc Dziewuszki:) Dawno mnie nie bylo, taki goracy okres w pracy i nie mialam czasu zajrzec. Ale od jutra odpoczywam, ide do szpitala na laparoskopie. Mam lekkiego stracha, mozliwe ze w sr dowiem sie jaka jest przyczyna naszych niepowodzen.. Asiiek trzymam za Ciebie kciuki i czekam niecierpliwie na dobre wiesci, dawno juz takich tu nie bylo, wiec kazdej z nas sa potrzebne dla podniesienia wiary ze i nam sie uda:)

powodzenia na badaniu&&&
dziekuje dziewczynki :-) no zobaczymy co bedzie...poki co jajniki ucichły....sluzu coraz mniej dydki robią sie ciezkie wiec tak jak przed @...i mysle ze ona sie u mnie zjawi ehhh
kochana za miłe zaskoczenie &&&&&&&:)

Natus powodzenia:-) jak długo będziesz w szpitalu bo to różnie jest, ja na drugi dzień byłam już w domku;-)
Asiiek a ja odliczam, zostało jeszcze dwa dni;-)
Lopop zdrowa już jesteś?
Sylkabecia,Wikulaa,Roxii dziewczynki co tam u was słychać
A u mnie cudowne ozdrowienie, marudziłam że mnie brzuch boli a teraz czuje się rewelacyjnie bóle brzucha ustały nic nie boli tylko dydki hehehe jak to asiiek pisze bolą:-) i to bardzo, mocniej dotknąć się nie da:/
Pozdrawiam

Natus powodzenia:-) jak długo będziesz w szpitalu bo to różnie jest, ja na drugi dzień byłam już w domku;-)
Asiiek a ja odliczam, zostało jeszcze dwa dni;-)
Lopop zdrowa już jesteś?
Sylkabecia,Wikulaa,Roxii dziewczynki co tam u was słychać
A u mnie cudowne ozdrowienie, marudziłam że mnie brzuch boli a teraz czuje się rewelacyjnie bóle brzucha ustały nic nie boli tylko dydki hehehe jak to asiiek pisze bolą:-) i to bardzo, mocniej dotknąć się nie da:/
Pozdrawiam
no juz dużo lepiej jeszcze tylko antybiotyk jutro 2 ostanie dawki i wsio ok
mnie też zaczynają bolec
wiecie dzisiaj sobie obliczyłam ( niestety) @ zawita 23 XII czyli na wolne znowu będzie "między nami" :(:(:( ja to mam pecha:(:(

reklama
no juz dużo lepiej jeszcze tylko antybiotyk jutro 2 ostanie dawki i wsio ok
mnie też zaczynają bolec
wiecie dzisiaj sobie obliczyłam ( niestety) @ zawita 23 XII czyli na wolne znowu będzie "między nami" :(:(:( ja to mam pecha:(:(

O kurde to nie miała małpica kiedy sobie terminu wybrać:crazy: zresztą jak się teraz zastanowiłam to ja mam podobnie do Ciebie! do mnie ma zawitać 20/21 a po luteince może się cykl chyba wydłużyć? więc u mnie też lipa, ja mam bite siedem dni:wściekła/y:
Heh ale jest nadzieja że może nie przyjdzie do nas?;-) i będzie prezencik świąteczny:-)

Do góry