reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny!!!! Asienka to ja mam ten sam termin co Ty, też czekam teraz boli mnie brzuch a to jeszcze tydzień. Jakaś nerwowa jestem ostatnio nie wiem czy to ostatnia wizyta u lekarza, który chce mnie po swiętach wziąć na laparoskopie żeby sprawdzić czy nie ma żadnych zrostów i czy jajniki są w porządku, po ostatniej ciąży, a może to zbliżające święta już sama nie wiem.

reklama
no juz dużo lepiej jeszcze tylko antybiotyk jutro 2 ostanie dawki i wsio ok
mnie też zaczynają bolec
wiecie dzisiaj sobie obliczyłam ( niestety) @ zawita 23 XII czyli na wolne znowu będzie "między nami" :(:(:( ja to mam pecha:(:(
to tak jak u mnie...
tylko ja to się na nic już nie nastawiam...
czekam na laparo w styczniu...

Lopop głowa góry być moze @ nie przylezie i będzie fajny prezencik na święta:-D Ja niestety też mam termin podobny do Was planowana @ 25/26 więc w same święta:sorry: Takze nie jesteś sama jakby co będziemy płakać razem:-p
Natus życzę powodzenia na badaniu:tak:
Asienka, Asiiek trzymam za Was kciuki, nie tracić nadzieji będzie dobrze:-)
Ja jestesm po owulce, przytulanka oczywiscie były:-p czekam do Świąt na efekty:-D

Hej dziewczynki

Troszke mnie nie było, ale musiałam odpocząć od tego wszytskiego.....

Dziś jest rocznica odejścia mojego aniołka......:(((
A ja znowu jestem w ciąży!!!!!
Zrobiłam wczoraj dwa testy i dzisiaj i wszystkie są pozytywne !! Nie moge w to uwierzyć !! czekam na wyniki bety i osiwieje chyba....

w zeszłym cyklu mialam IUI i nie wyszło a w tym naturalnie sie udało, nie moge w to uwierzyc jeszcze.....

Buziaki i trzymam kciuki za was !!!

Marzenixxxxx moje gratulacje...ale super :-):-):-):-):-):-):-)
ja powinnam dostac jutro....nie zamierzałam testowac ale dziewczyny na innym forum mi nie daja zyc wiec jutro zatestuje...o ile rano sie @ nie pojawi.....

Hej Asiiek!!! trzymam kciuki i czekam na wiadomość!!!!! ja dopiero za tydzień @ a już od wczoraj mnie brzuch boli, zobaczymy nie nastawiam się.

O kurde to nie miała małpica kiedy sobie terminu wybrać:crazy: zresztą jak się teraz zastanowiłam to ja mam podobnie do Ciebie! do mnie ma zawitać 20/21 a po luteince może się cykl chyba wydłużyć? więc u mnie też lipa, ja mam bite siedem dni:wściekła/y:
Heh ale jest nadzieja że może nie przyjdzie do nas?;-) i będzie prezencik świąteczny:-)
u mnie też 7 a nawet 8 dni i zalewa mnie strasznie:(
to tak jak u mnie...
tylko ja to się na nic już nie nastawiam...
czekam na laparo w styczniu...
ja też się nie nastawiam już mnie dzisiaj mocno bolo a przecież jeszcze 9 dni:( do przeżycia
Lopop głowa góry być moze @ nie przylezie i będzie fajny prezencik na święta:-D Ja niestety też mam termin podobny do Was planowana @ 25/26 więc w same święta:sorry: Takze nie jesteś sama jakby co będziemy płakać razem:-p
Natus życzę powodzenia na badaniu:tak:
Asienka, Asiiek trzymam za Was kciuki, nie tracić nadzieji będzie dobrze:-)
Ja jestesm po owulce, przytulanka oczywiscie były:-p czekam do Świąt na efekty:-D
jakiś wysyp @ panuje na forum( zamiast fasolek
Hej dziewczynki

Troszke mnie nie było, ale musiałam odpocząć od tego wszytskiego.....

Dziś jest rocznica odejścia mojego aniołka......:(((
A ja znowu jestem w ciąży!!!!!
Zrobiłam wczoraj dwa testy i dzisiaj i wszystkie są pozytywne !! Nie moge w to uwierzyć !! czekam na wyniki bety i osiwieje chyba....

w zeszłym cyklu mialam IUI i nie wyszło a w tym naturalnie sie udało, nie moge w to uwierzyc jeszcze.....

Buziaki i trzymam kciuki za was !!!
kochana tym razem się uda &&&&&&&&&&&&&&&&&
szczęśliwej ciąży :):)

reklama
Marzenixxxxx moje gratulacje...ale super :-):-):-):-):-):-):-)
ja powinnam dostac jutro....nie zamierzałam testowac ale dziewczyny na innym forum mi nie daja zyc wiec jutro zatestuje...o ile rano sie @ nie pojawi.....
&&&&&&&&&&&&&
czekam na dobre wieści (ten miesiąc jest dość owocny, już trzy moje znajome dowiedziały się, że są w ciąży)!!!

lapop - ja to nawet nie wiem czy miałam owulkę, jakoś to wszysko przegapiłam, przytulanka tez były chyba nie w terminie, ale dupa, nie przejmuję się...

Do góry