jeszcze ja _ MEGA GARTULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!Dziękuje wam wszystkim i czekam na wasze piękne bety!!!!
reklama
sylkabecia
Fanka BB :)
mój chce mnie już widzieć, po ostatniej ciąży chce już od początku ją kontrolować, także jutro będe się bała przed wejściem do gabinetu. Jeśli będzie wszystko ok to i tak wizyty będę miała co dwa tygodnie przynajmiej na początku.
sylkabecia
wielkie dzięki Wikulaa!!!
Dziewczyny a czy Wy mialyscie przed IUI test na wrogosc sluzu (moj gin nazwal to testem penetracyjnym)? Mi kazal to najpierw zrobic, bo "chce wiedziec, na czym stoimy". Ale czy to nie strata czasu i pioniadzy, skoro jak wydzie pozytywny to i tak czeka mnie IUI?
maćku ja nie miałam...ja zgłaszając sie do kilinki odrazu chciałam miec robione iui, rozmawiałam z gin o tym badaniu, ale ona powiedziała własnie, ze szkoda kasy na nie, bo przy iui to i tak nie ma znaczenia...moze jak u Ciebie wyjdzie ze nie ma tej wrogosci to gin bedzie chciał zebyscie sie starali naturalnie? nie wiem
sylkabecia
Maćku mój lekarz nic takiego mi nie zalecał, przy iui plemniki omijają całą drogę więc dowiedz się dokładnie.
Ulalalaaaa Sylkabecia kochana, Nanusia Dziewczyny jejuuuu tak dawno tu nie zaglądałam a tu takie piekne wiadomości:-):-):-) Kochane Buziaki dla was i waszych jak narazie kropeczek (bo takie maleńkie) GRATULACJE!!!!!!!!!!!
Trzymajcie się cieplutko
Trzymajcie się cieplutko

reklama
maćku ja nie miałam...ja zgłaszając sie do kilinki odrazu chciałam miec robione iui, rozmawiałam z gin o tym badaniu, ale ona powiedziała własnie, ze szkoda kasy na nie, bo przy iui to i tak nie ma znaczenia...moze jak u Ciebie wyjdzie ze nie ma tej wrogosci to gin bedzie chciał zebyscie sie starali naturalnie? nie wiem
Dzień doberek;-)
Maćku poidobnie pomyślałam jak AsiiekA gin nie mówił po co chce zrobić to badanie? Może widzi duże szanse na naturalne poczęcie???
Opowiadaj jak to było, co mówił????
No ja wlasnie tez tak uwazam...Maćku mój lekarz nic takiego mi nie zalecał, przy iui plemniki omijają całą drogę więc dowiedz się dokładnie.
I spytalam, czy nie mozna by od razu IUI, a on stwierdzil, ze chce mi zrobic ze 2-3 miesiace podglad, w przyszlym cyklu ten test i dopiero pozniej pomyslec o IUI...:-(
A mi szkoda czasu i pieniedzy! Do Poznania mam 80km. Sama autem nie pojade, bo sie boje. Moj M nie ma prawka. Autobusem lub bana to 2 godz w jedna strone...

Sylkabecia daj mi prosze namiary do Twojego gina - chyba jednak uderze do niego. A dlugo trzeba czekac na wizyte? Bierze 150 zl, tak?
Podziel się: