reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
maćku &&&&&
poczekaj jeszcze te parę dni

bombelek&&&&

u mnie póki co samopoczucie mdlące:) nawet teraz mam nadzieję że to dobry znak:)
pozdrawiam

mama co u ciebie podejdziecie do IUI???

MACKU- tak ,warunki były si :)

i tej nadziei bedziemy sie trzymać...a u Ciebie jeszcze sie wszystko może w tym cyklu wydarzyć :) bierzesz lutkę wrazie WU??
Oczywiscie. W duzych ilosciach.
Maćku jestem dobrej myśli, za kilka dni beta powinna juz być wyższa więc te kilka dni zaciskam&&&&&&&
Ty tez mialas dosc niska bete na poczatku, prawda? Jaka w ktorym dpo?

MACKU- TO DOBRZE,ZE BIERZESZ LUTKĘ... kurcze,ale mam banana na buzi:))) musi sie udać !!

LOPOP- kochana,niech Cie mdli:)))))) ciesze ie ,ze Tobie sie w końcu udało!!
a ja narazie po 1 cyklu przerwy zaczynam działania dziś(mam 10d.c.) i zobaczymy a jak sie nie uda ,teraz i w nastepnym cyklu po pewnie IUI (bo już zwrot z pitów przyjdzie do tego czasu :)) )

BOMBELEK- za Ciebie też &&&&&&&&&&&&&:)

Tylko sikacza bardzo czułego kup!! mi też było ciężko wytrzymać ale starałam się być dobrej myśli i już wtedy się oszczędzałam.

reklama
Macku - czyli jest nadzieja:) Ja mialam w 14 dpo tylko 1:/ Wiec ponad 4 cos juz znaczy:) Z wiekszym optymizmem pojade do doktorka, moze i nam sie teraz uda:)

Do góry