reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Gdzie Agusia?!?!?!?
Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za kciuki!!!!Ja również będę za Was trzymać w każdym potrzebnym momencie!!!
Wiecie co nie daleko mojej kliniki jest jakiś nowy wypasiony sklep z rzeczami wyprawkomymi, zawsze tak koło niego z żalem przejeżdżam, ale wczoraj obiecałam M, że jak się uda to biorę obie wypłaty i do sklepu :-).
Ale i tak będzie najdorsze to czekanie

Gdzie Agusia?!?!?!?
Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za kciuki!!!!Ja również będę za Was trzymać w każdym potrzebnym momencie!!!
Wiecie co nie daleko mojej kliniki jest jakiś nowy wypasiony sklep z rzeczami wyprawkomymi, zawsze tak koło niego z żalem przejeżdżam, ale wczoraj obiecałam M, że jak się uda to biorę obie wypłaty i do sklepu :-).
Ale i tak będzie najdorsze to czekanie
ja te sklepy omijam szerokim łukiem
po co ma się dołować- ale ekspedientki będą zadowolone że tyle kaski tam zostawisz:-D

ja jak jechalam wczoraj do kliniki to mijalam ful takich sklepow bo to w centrum prawie.. i tez zal bylo ale obiecalam sobie ze jak sie uda to chociaz drobiazg jakis kupie i bede w niego patrzec przez 9 miesiecy :) bo w czesniej to sie nie powinno nic kupowac nie?
Jak teraz nam nie wyjdzie to sie zalamie calkiem... idealne warunki mamy...

Błonka- ja słyszałam, że nie ma się wcześniej łóżeczka szykować, ale pokupić to wszystko i mieć przygotowane, bo gdzie później będziesz latać z takim maluszkiem?!?
Ale żale jest jak przejeżdżam i widzisz te wszystkie słodkie ciuszki....
Ale uda się nam- ileż można czytać o tych naszych niepowodzeniach?!?!?Trza coś w końcu z tym zrobić!!!!

sylha no fakt male dziecko i zakupy .. i to moze jeszcze w 2 dni po porodzie ;p hehe nie nie ma takiej opcji.. moja mama mowila ze raczej tak juz w 7 , 8 miesiacu sie kupuje, zeby nie zapeszyc.. lozeczko rzecz jasna musi byc wczesniej no bo gdzie malenstwo ulokuje? :) my tak gadu gadu a ja bym juz chciala ... :(

Hej, każda by chciała. Czekamy która pierwsza dobre wieści nam ogłosi. Mnie niestety jakieś zapalenie chwyciło, mam nadzieję że mi to planów nie zniweczy. Jakieś paskudne bakterie mi w wymazie wyszły:( . Na szczęście wzrost jest skąpy, więc może je szybko załatwię.

Hej dziewczyny :-)
Wczoraj byłam na usg i lekarz kazał mi iść do pokoju zabiegowego na zastrzyk bo moje pęcherzyki już urosły,zastrzyk miałam tak około 17 a inseminację miałam robioną dzisiaj(chodź chciałam mieć w niedzielę na pękniętym)o godz 8.50 pojechaliśmy do kliniki a po 11 miałam IUI.Wiecie co kochane zrobiłam z moim m taki mały teścik abstynencji mieliśmy w poprzednim cyklu 3 dni i mój m miał tylko 5mln żołnierzyków a po selekcji miał tylko dwa a teraz mój m miał dosłownie jeden dzień abstynencji i miał 16mln żołnierzyków a po selekcji miał 11mln super co?Zaryzykowaliśmy tą abstynencją gdyż powinno być minimum 2 dni ale pomyśleliśmy sobie co będzie to będzie jak będzie mała ilość to podeszlibyśmy w przyszłym cyklu a tu proszę taka niespodzianka cieszę się niezmiernie z tego.Martwi mnie tylko to że dzisiaj moje pęcherzyki miały 22mm a drugi 20mm i ciekawe kiedy któryś pęknie.Po tym zastrzyku IUI powinno się robić 24 godź po a miałam zaledwie 13 godz po zastrzyku IUI,tak bym chciała aby dzisiaj pękły
bo dziś jest mój 15dc i cos czuje że pękną jutro:-(

SYLHA-trzymam za ciebie mocno kciuki i odezwij się jak już będziesz po ok?
W ogóle dzisiaj jak miałam robioną IUI to lekarz do mnie podszedł bardzo odpowiedzialnie,bo jak mi już wstrzyknął nasienie to kazał mi leżeć przez trzy minuty a poprzedni lekarz jak miałam IUI to od razu kazał mi wstać i iść do domu czułam się jakbym przyszła w tedy do fryzjera,tłumaczył mi że pacjentka powinna leżeć przez chwilę aby to nasienie ładnie doszło tam gdzie powinno.
KOCHANE-to my teraz praktycznie wszystkie podchodzimy do IUI:-)Trzymam za was mocno kciukasy

reklama
Agusia, to dobrze że wszystko się tak ułożyło, z tym zastrzykiem to nigdy nie wiadomo, w tamtym cyklu mi chyba od razu po zastrzyku pękły, a też lekarz mówił że po 24h powinny, także bądź dobrej myśli i teraz cierpliwie czekaj. Trzymam kciuki!!!

Do góry