reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Chciałabym aby chociaż po tych 24godź pękły bo było by to dzisiaj a jak jutro pękną to raczej chyba nic z tego nie będzie,nie wiem załamuje się strasznie boję się że do jutra plemniczki we mnie poumierają

reklama
Agusiapela super, że już jesteś po IUI i aż tyle wojowników:-) Nie martw się , że nie pękły jeszcze-napewno niedługo pękną-poprzytulajcie się jeszcze, bo to napewno nie zaszkodzi:-)Czekamy na dobre wieści za 2 tygodnie

Agusia, nie martw się na zapas, plemniczki poczekają na pęknięcie. Trzymam bardzo mocno kciuki. Teraz proszę się relaksować i sprawiać sobie przyjemności:-)

agus nie martw sie, z tego co wiem, plemniczki nie poto sa ulepszane zeby tak od razu umrzec :) wiec nie martw sie kiedy peknie :) najwyzej poprawcie naturalnie jak sie boisz :) ale nie ma czego! relaksuj sie kochana i nie stresuj bo to nie wskazane teraz :) aha brzuszki i podskoki na pekniecie pecherzykow tak? gdzies tak czytalam...
ja za 3 godzinki ide na zastrzyk :) fajnie ze tak wszystkie kolo siebie robimy IUI :) bedziemy razem testowac :)

Aguś- trzymaj się cieplutko, wysyłam Ci dobre myśli i nie martwa się będzie dobrze!!!!
Ja akurat robiłam test owu, który dzisiaj jeszcze przypadkiem znalazłam i 1 kreska jest jaśniejsza czyli jak pamiętam test owu pokazywał mocne 2 krechy na 24 h przed pęknięciem-czyli powinny jutro pękać-zmierzę rano temp. ach ja znowu za dużo "fizolofuję";-) Agusia ty też wrzuć na luz i fajnie,że lekarz kazał Ci poleżeć, mój też mi o tym mówił, że po chwila odpoczynku, by plemniki się zadomowiły, no i armia maluchów- nic tylko sukces wróży, bo nawet po wyselekcjonowaniu ich tyle było, że naprewdę ogromna ilość!!!Ciekawe ile mojemu M jutro wyjdzie, bo ostatnio miał 12mln na 1ml. Także Agusia na tą ilość napewno wiele z nich pożyje dłużej niż 1 dzień!!!
Błonka śmigaj na zastrzyk ja miałam wczoraj koło 18-tej a jutro o 9 mamy tam być- nie wiem o której wyjdzie sama IUI- ale to mi się wydaje strasznie długo od zastrzyku do IUI?!?

Sylha, dobrze że u ciebie robią IUI w niedzielę, bo u mnie niestety nie. Ja jeszcze czekam tydzień i zobaczymy jak tam pęcherzyki i może IUI w sobotę, ale to raczej by było dwa dni przed owulacją, więc też się zastanawiam czy nie za wcześnie, czy plemniki przetrwają. Wy jesteście w lepszej sytuacji więc głowa do góry i nie zamartwiać się na zapas!!!
Sylha, powodzenia jutro!!
Życzę wam żeby ten miesiąc był dla każdej szczęśliwy!
yes2.gif
Ja mam w tym miesiącu urodziny więc taki prezent w postaci dzidzi byłby chyba wymarzonym prezentem
biggrin.gif
.
Trzymajcie się i myślcie pozytywnie!

sylha to mamy podobnie jesli chodzi o czas miedzy zastrzykiem a IUI bo ja zastrzyk wiezialm przed 23 dzis a IUI mam miec po 10 rano w poniedzialek :) niby najwyzszy procent skutecznosci jak sie tyle czeka :) pozyjemy zobaczymy :) w kupie sila dziewczyny damy rade!!!

Jestem już po. Było miło bo tylko my i doktor relaksująca muzyka także było tak jakby to ująć .....intymnie...po miałam jeszcze 5 minut leżenia
Agusia- czy w dniu IUI miałaś robione usg? Bo ja nic takiego- doktor powiedział nie ma potrzeby, jedynie mnie martwi, że temp mi dzisiaj nie skoczyła jak rano się mierzyłam i nie wiem czy to nie za wcześnie?!?!?Ale mamy zalecenie na poprawkę dzisiaj i jutro:sorry:
M miał o wiele lepsze parametry jak przy badaniu- nie wiem jakie bo zagadaliśmy się na temat mojego ginia i doktor zapomniał wydrukować wyniki, ale widziałam maluchy na monitorze i były bardzo żwawe!!!:tak: Dostałam duhaston od jutra 2xdziennie.
No to teraz najdłuższe 2 tygodnie....
Dziękuję dziewczyny za wsparcie!!!!!!!
Błonka jutro będę myślami z Tobą!!! i czekam na info

reklama
Do góry