reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hope - właśnie wyczytałam na poprzednich stronach jak u Ciebie wygląda. Jest to niepokojące, ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia. Także trzeba wierzyć!

Zastanawiam się czy mam mierzyć tempke czy nie. Przynajmniej wtedy będę wiedziała co i jak, ale jak temp. spada to i moje samopoczucie spada :/

reklama
Ewis, ja bym się wstrzymała z tym basenem kilka dni. Po zabiegu może być niewielki uraz szyjki, wrota zakażenia.
Hope, co ja się napłakałam nad podpaską przy tych moich plamieniach, naprzeklinałam na Boga i ludzi :zawstydzona/y: Mnie po 11 dniach od zabiegu wyszły II kreski, testowa słaba, ale była. Nie trać wiary !!!

Czesc! Dzięki za wsparcie ;-) Wczoraj miałam zabieg. Wycięli mi jajowod prawego jajnika, a z lewego usunięta torbiel która miala 5 na 6 cm. Na szczęście wszystko laparoskopowo. Jajowodu niestety nie udało sie uratować bo strasznie krwawiło.
Witam nową staraczke. Trochę jestem zakręcona więc nie pamiętam za kogo trzymać kciuki to trzymam za wszystkie ;-)
Dagna,zrob na wszelki wypadek test. Nie chcę Cię straszyć ale ja miałam podobnie :-(

Smerfeta: przykro mi:( ale dobrze ze to wszystko zrobili i w ogole, a Ty jak sie domyslilas tego? Czy to lekarz Ci powiedział ze coś nie tak?
Ja mam w czwartek wizytę u gina wiec mu powiem wszystko:/

Ewis ja chyba bym sie wstrzymala z tym basenem przez pare dni ze wzgledu na jakies bakterie itp...ja uwazam,ze syfa to najszybciej zalapc na basenie....

Smerfeta
przykro mi kochana. Jak to jest jesli wycieli Ci jeden jajowod to tylko z jednego jajnika mozesz zajsc w ciaze? Czy tylko czesc a reszta jest ok? Jak to jest? Powiedziali Ci w koncu z kiedy jest ta ciaza? Bidulka... :****

Dagna a Ty robilas bete po IUI czy jak to bylo? Moze Twoj okres wcale nie byl okresem? :-p

Paulinka nie nakrecam sie bo wydaje mi sie,ze to mogla byc niewydolnosc cialka zoltego...zaaplikowalam sobie luteine od niedzieli i wczoraj juz przeszlo...pewnie koncem tyg zawita ta cholerna zolza....mam nadzieje,ze bedzie tak jak u Ciebie i ze te plamienia to fasolka hahaha....

Elianka
co u Ciebie, zyjesz?

witam:)
na poprawę humoru Fertilization - YouTube
fajnie to wygląda:)

smerfeta nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz....

mi tempka stanęła w miejscu więc od razu humor też taki sobie...

hope jak się dziś czujesz?

reklama
Jane a dziekuje dobrze, moje plamienia ustaly. Od poniedzialku nic nie leci hehehe :-p oby koncem tygodnia nie polecialo nic :-p mialam robic test rano ale nie kupilam wczoraj bo sie wystraszylam...boje sie jak cholera hahaha

Do góry