reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jestem już po podglądaniu. Wyhodowałam tylko jeden pęcherzyk ale za to spory jak na 11 dc 23 x 26. Zmartwiłam się, że tylko jeden a lekarz mówi, że kobiety często oczekują po stymulowaniu więcej pęcherzyków a to nie dokładnie o to chodzi, lepiej żeby był jeden a porządny ;-) Mam nadzieję, że ma rację. Tym razem zastrzyk mam wziąć dzień wcześniej i mam mieć pełny pęcherz. IUI mam zaplanowane na 17.04.2013. godz. 14:30 :-)

Kasik36, no to wychodowałaś niezłe jajko jak na 11dc gratuluje :) a nie będzie za późno na IUI wśrodę jeżeli masz już taki duży pęcherzyk? no chyba że u Ciebie naturalnie pękają jak są bardzo duże.

Genna mam nadzieję, że nie będzie za późno skoro mam wziąć jeszcze zastrzyk na pęknięcie dzień wcześniej. Ostatnio w 9 dc miałam dwa pęcherzyki: 1,7 i 1,5 a IUI w 12 dc. Teraz IUI w 13 dc. Chyba jednak nie pójdę dzisiaj na aerobic, żeby mi z wysiłku nie pękł za szybko ;-)

Ostatnia edycja:
Kasik81 i genna zaczęłam się stresować, że macie uzasadnione obawy :-( Lekarz powiedział, że po Clo może nawet urosnąć do 3,3. Może jest taki duży dlatego, że jest jeden? Sama już nie wiem, spróbuję o tym nie myśleć bo mi z nerwów pęknie za szybko :-(

Kasik36 no mam nadzieje że nie pęknie (tfu tfu ftu) ale lepiej nie przesilaj się żeby nie pękł:) twój gin widzę że tak próbuje wstrzelić się w moment pęknięcia :)
ja idę w środę zobaczyć co wychodowałam i wtedy już mniej więcej będe wiedziała kiedy IUI, a nie ukrywam że w piątek miałam iść na imprezę urodzinową:) i wogóle weekend zaplanowany juz od miesiąca, no ale IUI najważniejsze:)

reklama
kasik36 - ja tez marudziłam ginowi, że wyhodowałam tylko jeden pęcherzyk ale mnie sprowadził na ziemie, że nie liczy się ilość a efekt. No chyba, że zależy mi na czworaczkach.... :)

Do góry