reklama
genna
Fanka BB :)
Pole , Ty rób swoje a my tu za Ciebie się postresujemy i będziemy 3mać kciuki 
kasik36
Jestem już po podglądaniu. Wyhodowałam tylko jeden pęcherzyk ale za to spory jak na 11 dc 23 x 26. Zmartwiłam się, że tylko jeden a lekarz mówi, że kobiety często oczekują po stymulowaniu więcej pęcherzyków a to nie dokładnie o to chodzi, lepiej żeby był jeden a porządny ;-) Mam nadzieję, że ma rację. Tym razem zastrzyk mam wziąć dzień wcześniej i mam mieć pełny pęcherz. IUI mam zaplanowane na 17.04.2013. godz. 14:30 :-)
genna
Kasik36, no to wychodowałaś niezłe jajko jak na 11dc gratuluje
a nie będzie za późno na IUI wśrodę jeżeli masz już taki duży pęcherzyk? no chyba że u Ciebie naturalnie pękają jak są bardzo duże.
kasik36
Genna mam nadzieję, że nie będzie za późno skoro mam wziąć jeszcze zastrzyk na pęknięcie dzień wcześniej. Ostatnio w 9 dc miałam dwa pęcherzyki: 1,7 i 1,5 a IUI w 12 dc. Teraz IUI w 13 dc. Chyba jednak nie pójdę dzisiaj na aerobic, żeby mi z wysiłku nie pękł za szybko ;-)
Ostatnia edycja:
kasik36
Kasik81 i genna zaczęłam się stresować, że macie uzasadnione obawy :-( Lekarz powiedział, że po Clo może nawet urosnąć do 3,3. Może jest taki duży dlatego, że jest jeden? Sama już nie wiem, spróbuję o tym nie myśleć bo mi z nerwów pęknie za szybko :-(
genna
Kasik36 no mam nadzieje że nie pęknie (tfu tfu ftu) ale lepiej nie przesilaj się żeby nie pękł
twój gin widzę że tak próbuje wstrzelić się w moment pęknięcia 
ja idę w środę zobaczyć co wychodowałam i wtedy już mniej więcej będe wiedziała kiedy IUI, a nie ukrywam że w piątek miałam iść na imprezę urodzinową
i wogóle weekend zaplanowany juz od miesiąca, no ale IUI najważniejsze
ja idę w środę zobaczyć co wychodowałam i wtedy już mniej więcej będe wiedziała kiedy IUI, a nie ukrywam że w piątek miałam iść na imprezę urodzinową
kasik36
Genna a który masz dzień cyklu i jakiej długości masz cykle. Przed IUI możesz spokojnie iść na imprezę, no może tylko lepiej bez alkoholu i rockendrollowego tańca;-)
reklama
Podziel się: